Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Red Storm написа:
    Имам копия на оригиналните документи.
    Веролавекия ( Verolavecchia ) фигурира ли там ?
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
      Щом ще е по-следващата значи имаш време да ти мине :D Стават все по-добри, но има още ориз да хапнат.Новите Мазди са много по-финосани и с по-големи гаранции. И много по-лесно се препродават след това.
      Е аз и чисто ново ауди искам ама .... И бмв, но само 4х4 ако е.-------Матейски, ся кажи ми ама честно, тая бензинка, дразни ли те, че няма охлюв ?
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Айде сега 4x4, или 6х6 направо.има повече тръпка в задното предаване
        F31 BMW 320d

Коментар

Абе тръпка си е. Една мацка с Ц-купе по миналата зима всяка сутрин събираш по 3-4 човека да я бутат, за да паркира.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

намира си повод да се запознае с хора мацката :D
            F31 BMW 320d

Коментар

Аз се надявам да е Alfa Romeo 147 след 2006 дизел :D не знам, защо ме е зарибила толкова колицата
              Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Нали знаеш, че има и AR GT? Доколкото знам си сериозно момче...

Коментар

emzo написа:
                  За следващата не знам, но по-следващата ще е корейска, i40 най-вероятно.Врътнах едни 228км с чисто ново Санта Фе , дизелово, 2.2 автомат, 200к.с. /420Нм и съм в няква еуфория още Няма такъв кеф като новата кола, тия курници дето ги карам .......
                  И на мен този дизайн ми харесва доста.Ама случайно го споделих в Алфа форума и веднага ме анатемосаха.Ония като видяха толкова копчета и откачиха. Грозна, клавиатура, не знам си какво. Друго си е било с 2 копчета, ама да вършели работа. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Както каза - нека ми е грозно, пък те да си карат дизайн от 70-та.
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

ogi28b написа:
                    Нали знаеш, че има и AR GT? Доколкото знам си сериозно момче...
                    Благодаря ти за мнението Ми не знам GT-то не ме радва нещо задницата, не че на 147 е супер яката, ама предницата просто много повече ме радва, а и самата й форма, предпочитам и с 4 врати. Естествено си има кусури, малко е висока, сякаш ако се смъкне малко ще е бомба А относно двигател и тнт изобщо не съм се интересувал. Да му дойде време да избирам нова кола, може и друга да излезе, тази просто ми радва окото на външен вид
                    Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v

Коментар

Силно клоня към Croma 2 или към Mazda 6 комби.Особено след премеждията със скъсан ангренаж добре ми звучи верига.

Коментар

maikule написа:
                        Силно клоня към Croma 2 или към Mazda 6 комби.Особено след премеждията със скъсан ангренаж добре ми звучи верига.
                        Ха. Обаче не е като да няма и скъсана верига. Все пак веригите не са вечни. Не, че се късат от несмяната им, но все пак. Имай го предвид.
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

По този повод едно време и аз живеех със заблудата колко е хубаво да е с верига. Докато не тръгнах да купувам Вектра Б 2,5 бензин. Чисто ценово предпочитам да сменя 2 или 3 пъти ангренаж, отколкото 1 път верига, обикновено обтегачите са доста скъпи.
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

GaTio2 написа:
                            Аз се надявам да е Alfa Romeo 147 след 2006 дизел :D не знам, защо ме е зарибила толкова колицата
                            Аз знам.
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

pakumba написа:
                              По този повод едно време и аз живеех със заблудата колко е хубаво да е с верига. Докато не тръгнах да купувам Вектра Б 2,5 бензин. Чисто ценово предпочитам да сменя 2 или 3 пъти ангренаж, отколкото 1 път верига, обикновено обтегачите са доста скъпи.
                              А бе съмнявам се една смяна на верига да излезе по-скъпо от 3 смени на ангренаж.Цената ще е относително съизмерима с тази разлика, че предпочитам веднъж в живота да сменя верига, отколкото да треперя и да мисля дали ремъка няма да ми прескочи, дали съм купил качествен. От тези страхове да взема да не го сменям на 100к а да го сменям на 50к, съответно това ще направи поне 6 смени на ангренаж за единия живот на веригата и т.н. и т.н.п.п. За спортната слоба сега изчислих колко би ми струвало да сменя задвижването - това са 3 вериги, 2 обтегача 5 водача на веригите = 725лв крайна клиентска цена с оригинални БМВ части закупени от дилъра на БМВ в България.3 оригинални комплекта за 2.4 двигател закупени от Ауто Италия струват ~780лв.Та ако издържиш да караш ремъците до по 100к всеки, то горе долу си танто за кукуригу.Но колко от хората карат ремъците до 100к? Сигурно 1-2-ма.А колко от хората карат веригите до 300к+ - сигурно 1-2-ма не ги карат до толкова.
                              A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

emzo написа:
                                Тurbodieselcomby написа:
                                Щом ще е по-следващата значи имаш време да ти мине :D Стават все по-добри, но има още ориз да хапнат.Новите Мазди са много по-финосани и с по-големи гаранции. И много по-лесно се препродават след това.
                                Е аз и чисто ново ауди искам ама .... И бмв, но само 4х4 ако е.-------Матейски, ся кажи ми ама честно, тая бензинка, дразни ли те, че няма охлюв ?
                                Емо,вече я мразя.Никога повече бензин.
                                Octavia RS
                                Evo 10-служебната играчка.

Коментар

Working...
                                X