Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BO написа:
    Да си кажа:1. Тойота Приус2. 330хд3. 335дЯвно се вижда колебанието ми.
    330xd F30 ili E90?335d (такова F30 няма в Европа, а в US така викат на 330d)
    F31 BMW 320d

Коментар

Тurbodieselcomby, не есеки има възможност да си купи нова кола, включително и аз. А ако говорим за чисто нов автомобил от 60к+ лева, то сигурно това са 0.1% от населението, които от собствена страна са 0.0001% изкарани с честен труд, които имат чистата възможност и състояние да си го позволят, като част от стандарта им на живот.А, за да дам 60к лева за автомобил, то трябва или да съм нарко дилър, или някоя незнайна баба милиардерка да е умряла, или трябва да съм психично болен.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Е покупката на Приус на 5 години (точно когато вероятно ще му дойде време за смяна на акумулаторите) не звучи като добра сделка.Момент, май ми дойде камиона с коката :D
        F31 BMW 320d

Коментар

Аз мисля, че може още малко да се изчака с хибридите, за да се развие по-добре технологията. Със сигурност скоро ще пуснат хибриди на Тойота от по-красивите модели като Авенсис и Корола.

Коментар

Не BMW-тата са скъпи, а телевизорите:http://www.investor.bg/novini/444/a/...evizor,159371/
            F31 BMW 320d

Коментар

Сребрист металик или бяла. Нито модел нито марка ще гледам Важното е да ми хареса като кола. Туй марки, модели - бошлав работа, но докато Мария ми служи добре - ще съм си с нея.
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

jenshen73 написа:
                Сребрист металик или бяла. Нито модел нито марка ще гледам Важното е да ми хареса като кола. Туй марки, модели - бошлав работа, но докато Мария ми служи добре - ще съм си с нея.
                Ако ще е втора употреба и от Италия, бяла - не! То е все едно да купиш жълта в България - такситата им са бели.

Коментар

Airfan написа:
                  Аз мисля, че може още малко да се изчака с хибридите, за да се развие по-добре технологията. Със сигурност скоро ще пуснат хибриди на Тойота от по-красивите модели като Авенсис и Корола.
                  Е то ако чакаш ехее... По-добре да изчакам за изцяло електрическа кола, която ще ми харчи по 2лв/100км и да мога да изминавам по 1000км с едно зареждане.Приуса си остава най-добрата хибридна технология до този момент.Много ме влече натам, за жалост или не. И няма нищо общо с грийн пийс, да спасим кита, или всякакви от този род, както Явката се опита да каже. :D
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Airfan написа:
                    Това не е грозно ... ама никак!
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

BO написа:
                      Airfan написа:
                      Е то ако чакаш ехее... По-добре да изчакам за изцяло електрическа кола, която ще ми харчи по 2лв/100км и да мога да изминавам по 1000км с едно зареждане.Приуса си остава най-добрата хибридна технология до този момент.Много ме влече натам, за жалост или не. И няма нищо общо с грийн пийс, да спасим кита, или всякакви от този род, както Явката се опита да каже. :D
                      Абе аз на една Tesla не бих отказал, ама нямаме инфраструктура за нея. Скоро гледах в калифорния са направили станции за смяна на батерии и отнема към 100 сек: http://www.youtube.com/watch?v=5VH4JloWFEI , доста по - малко от едно традиционно зареждане особено в БГ.

Коментар

Toва е правилния клип:http://youtu.be/6_XEv2f_Uhw
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Следвайки подписа си няма да изневеря на марката за разлика от повечето които са карали FIAT само по финансови причини защото не са могли да си позволят желаната кола и ще се яхна на FIAT 500.
                          EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
                          EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
                          FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.

Коментар

BO написа:
                            Airfan написа:
                            Боби, ми за какво те влече тогава?Щото имаш излишни пари да купиш одъртяващ автомобил от авангардна технология, който предстои да покаже дефекти, които даже не са се присънили на конструкторите му?Бих лазал че си сериозен авантюрист тогава...На Приуса още се знае колко ще му струват акутата и дали няма да умрат отведнъж като си направят циклите, а и колко ще струва да се заменят... Засега не съм чул за китайски генерици. Изобщо това си е уравнение с много неизвестни. Да не говорим за пълната липса на поддръжка тука в БГ. Което ми напомня първата ми кола - Мазда 323 1,6 пълен инджекцион с турбина и всичките лайна - дебитомери и други сензори. Като дигнех капака прочутите хасковски майстори цъкаха с език и се чешеха дето не ги сърби. Добре че беше фабрично як автомобил - това се в случва далечната вече 1994 година. Та и с хибридите ще е така поне десетилетие още. Та ако искаш нещо таквоз - вземи си го ново, в гаранция, инанче е ебати риска. Па и как няма да ми замирише на изгорели газове и да ми забумти под капака сърцето на машината. Ако ми бръмчи като тролей, не знам...Но всъщност всеки си има мнение, което аз 100% уважавам! Просто си говорим. Ти си ми приятел и просто чувствам че мога да си поспоря за спорта с тебе А на мене как ми мирише на 159каааааа, 200 магарета, комби с кожа... Направо ме сърбят вече крачетата и ръчиците. Това за да не съм офтопик.
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

avvasilev написа:
                              Airfan написа:
                              Аз съм си поръчал в момента нов Авенсис и имам наблюдения и от такъв Приус (тъй като ги оглеждах известно време), но да ти кажа честно в него се усежа по-евтин полъх, от колкото в Корола, а за Авенсис да не говорим.

Коментар

Airfan написа:
                                avvasilev написа:
                                Airfan написа:
                                Аз съм си поръчал в момента нов Авенсис и имам наблюдения и от такъв Приус (тъй като ги оглеждах известно време), но да ти кажа честно в него се усежа по-евтин полъх, от колкото в Корола, а за Авенсис да не говорим.
                                Колегата не е показал Приус, а Аурис.Идеята на двата модела е съвсем различен.
                                A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Working...
                                X