BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kаква ще е следващата Ви кола ?
Collapse
X
-
Тurbodieselcomby, не есеки има възможност да си купи нова кола, включително и аз. А ако говорим за чисто нов автомобил от 60к+ лева, то сигурно това са 0.1% от населението, които от собствена страна са 0.0001% изкарани с честен труд, които имат чистата възможност и състояние да си го позволят, като част от стандарта им на живот.А, за да дам 60к лева за автомобил, то трябва или да съм нарко дилър, или някоя незнайна баба милиардерка да е умряла, или трябва да съм психично болен.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Не BMW-тата са скъпи, а телевизорите:http://www.investor.bg/novini/444/a/...evizor,159371/F31 BMW 320d
Коментар
-
Сребрист металик или бяла. Нито модел нито марка ще гледам Важното е да ми хареса като кола. Туй марки, модели - бошлав работа, но докато Мария ми служи добре - ще съм си с нея.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:Сребрист металик или бяла. Нито модел нито марка ще гледам Важното е да ми хареса като кола. Туй марки, модели - бошлав работа, но докато Мария ми служи добре - ще съм си с нея.
Коментар
-
Airfan написа:Аз мисля, че може още малко да се изчака с хибридите, за да се развие по-добре технологията. Със сигурност скоро ще пуснат хибриди на Тойота от по-красивите модели като Авенсис и Корола.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Airfan написа:Аз мисля, че може още малко да се изчака с хибридите, за да се развие по-добре технологията. Със сигурност скоро ще пуснат хибриди на Тойота от по-красивите модели като Авенсис и Корола.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
BO написа:Airfan написа:Аз мисля, че може още малко да се изчака с хибридите, за да се развие по-добре технологията. Със сигурност скоро ще пуснат хибриди на Тойота от по-красивите модели като Авенсис и Корола.
Коментар
-
Следвайки подписа си няма да изневеря на марката за разлика от повечето които са карали FIAT само по финансови причини защото не са могли да си позволят желаната кола и ще се яхна на FIAT 500.EX.FIAT REGATA 1.3 1984 г :EX.FIAT TIPO1.4 1988 г .EX.FIAT TEMPRA 1.6 1997 г
EX.FIAT PUNTO mk2 1.2 8v 2002 г :EX.FIAT GRANDE PUNTO 1.2 8V 2007
FIAT SEDICI 1.6.16V 4X4 2010 г.Nissan Qashqai+2 petrol 4×4 2010.
Коментар
-
BO написа:Airfan написа:Аз мисля, че може още малко да се изчака с хибридите, за да се развие по-добре технологията. Със сигурност скоро ще пуснат хибриди на Тойота от по-красивите модели като Авенсис и Корола.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
avvasilev написа:Airfan написа:Аз мисля, че може още малко да се изчака с хибридите, за да се развие по-добре технологията. Със сигурност скоро ще пуснат хибриди на Тойота от по-красивите модели като Авенсис и Корола.
Коментар
-
Airfan написа:avvasilev написа:Airfan написа:Аз мисля, че може още малко да се изчака с хибридите, за да се развие по-добре технологията. Със сигурност скоро ще пуснат хибриди на Тойота от по-красивите модели като Авенсис и Корола.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар