Да се върнем на следващата ви кола?Аз точа лиги тука по няколко, да видим...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kаква ще е следващата Ви кола ?
Collapse
X
-
А, не ... аз държа да отговоря: Въпреки че се съхранява и транспортира в течно състояние, пропан-бутан си е смес от два газа и като такава си е пак газ (в мъжки род).Г-н Хинчев, женският род "газта" битува по българските земи от време оно, когато е имало още газени лампи ... И между другото, замислете се защо се казваI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Румен_Хинчев написа:А защо ми е следваща кола ?При мен нещата опират и до емоционална стойност .Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Румен_Хинчев написа:А защо ми е следваща кола ?При мен нещата опират и до емоционална стойност .браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
баси и говедото - оня ден едино чиче спря заради некъв пешеходец на пешеходна пътека, апа аз блеехе некъде и така ко набримчих, че го скъсих с .5 м! Е, мача завърши 1/1, щото и аз се потроших доста...Следващата ми кола ще е Panda."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Аз се замислям за хибрид-че на Тойота или Хонда. Като лодки са. Познавам двама собственици с такива колици и двамата...нямат думи откъм разход, вървеж и комфорт.И двамата са с Приус. Твърдят, че батерийките им имат живота на един двигател. ...и си джиткат градско с около 5 л./100 км. и под 4,5 л./100 извънградско. Няма, как да им повярвам докато не се изтипосам с нещо такова.A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар