Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Да се върнем на следващата ви кола?Аз точа лиги тука по няколко, да видим...

Коментар

А, не ... аз държа да отговоря: Въпреки че се съхранява и транспортира в течно състояние, пропан-бутан си е смес от два газа и като такава си е пак газ (в мъжки род).Г-н Хинчев, женският род "газта" битува по българските земи от време оно, когато е имало още газени лампи ... И между другото, замислете се защо се казва
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

А защо ми е следваща кола ?При мен нещата опират и до емоционална стойност .
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Румен_Хинчев написа:
          п.п. напълно подкрепям, въпреки че добрите пожелания и мечтите, за сега ... са безплатни!?п.п. аз между другото пак си мисля за Браво 1, но с идеята за тотална модификация.
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

emzo написа:
            Aa взе ли го ? Сега ти виждам подписа.Честито
            Да взех го. Мерси.За сега нищо лошо не мога да кажа, освен за разхода
            Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Jimy написа:
              Румен_Хинчев написа:
              п.п. напълно подкрепям, въпреки че добрите пожелания и мечтите, за сега ... са безплатни!?п.п. аз между другото пак си мисля за Браво 1, но с идеята за тотална модификация.
              там е работата. освен, че ми пълни душата, в моя случай бравата има толкова много предимства, че просто ще е малоумно да я сменя. не че не съм се размечтал за една С5-ца, ама първо ще трябва да си сменя работата, или поне държавата.
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Като гледам преди година и половина съм си мечтаел за пура или G-Wagen, не че сега не мечтая де, но оттогава съм сменил три коли и за сега съм с тоя параход:
                Прикачени файлове
                M-Benz E 250 TD 150hp
                M-Benz 200d 75 hp
                Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

баси и говедото - оня ден едино чиче спря заради некъв пешеходец на пешеходна пътека, апа аз блеехе некъде и така ко набримчих, че го скъсих с .5 м! Е, мача завърши 1/1, щото и аз се потроших доста...Следващата ми кола ще е Panda.
                  "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
                  (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

Хм,да видим,аз искам 124-300Д/ТД,пък жената фърлила очо на Баркета,ще се води война май

Коментар

Напоследък все по-често преглеждам обявите за Ланчия Каппа. Само че купе... мисля, че съм влюбен. Обаче, нещо няма много такива на българския пазар... :/

Коментар

Мда красив автомобил е! В Пловдив съм виждал една единствена, тъмносив металик с две черни ленти.
                        Прикачени файлове
                        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Да си кажа:1. Тойота Приус2. 330хд3. 335дЯвно се вижда колебанието ми.
                          A20DTH ЖТД ама не баш
                          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ти па Приус...Тва откъде го измисли... Ма така де, то в НР всички се еко- изчанчвате...
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Аз се замислям за хибрид-че на Тойота или Хонда. Като лодки са. Познавам двама собственици с такива колици и двамата...нямат думи откъм разход, вървеж и комфорт.И двамата са с Приус. Твърдят, че батерийките им имат живота на един двигател. ...и си джиткат градско с около 5 л./100 км. и под 4,5 л./100 извънградско. Няма, как да им повярвам докато не се изтипосам с нещо такова.
                              A17DTС/S
                              Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

Приус?!60к+ лева за кола която вътре мяза на кола за 20к лв. (не говоря за дискотеката по таблото)Като отидеш с парите и ще се размислиш.Ако искаш да се повозиш има по София едни зелени бакшиши.
                                F31 BMW 320d

Коментар

Working...
                                X