Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Обмислям през новата година която идва и съм все още тук,покупката на един Фиат Стило Абарт.

Коментар

Grisha_bravo написа:
      Ще ми се да е Субару ...
      +1 И аз нещо към Легаси съм залитнал,с 3 литров мотор след 2004!
      еx-fiat bravo 1.6 16V
      now-fiat marea 1.8 16V

Коментар

Следващата кола? - електрическа със сигурност
        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Човек трябва да покара и нещо, различно от Фиат, за да разбере какво точно е Фиат.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Ще ми се да е фиат купе, най-слабия мотор... Ама при очертаващите се финансови възможности - май само ще се разделя с бравото без да му намирам заместник.

Коментар

Аз имам желанието да се върна обратно в лоното на BMW. Купето трудно се справя като бекъп вариант на семейната кола.
              Fiat Coupe 1.8

Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

Коментар

При така очертаващото се бъдеще, най-вероятно нещо бензиново, мощно и автоматик!
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Кола, която да бие здрав ток, при опит некой измекяр да си свали нещо от нея и да стои и да се гърчи пред колата ама с часове и да вие от болка
                  punto HGT

Коментар

алфа 166
                    Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

avvasilev написа:
                      При така очертаващото се бъдеще, най-вероятно нещо бензиново, мощно и автоматик!
                      Ама на метан ли ?
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        avvasilev написа:
                        Ама на метан ли ?
                        Не моем изядем толко боб, бе!
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
                          emzo написа:
                          avvasilev написа:
                          Ама на метан ли ?
                          Не моем изядем толко боб, бе!
                          Ей тоз линк може да ти е от полза, ако решиш черния Кадилак да го правиш на пръдня:http://www.cngnow.com/vehicles/pages/information.aspx

Коментар

Aтмосферна, малолитражна бензинова кола е компромис.Е*ем ти икономията от газ/метан, друго си е да смачкаш газта и да се залепиш за седалката.На дизела му били малко оборотите, ми и на турбо бензинката бързо и се пълни оборотомера
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              Е*ем ти икономията от газ/метан, друго си е да смачкаш газта и да се залепиш за седалката.
                              Щото караш по 5.000 км на година.Я минавай като мене по 200 км на палене.... пък като искам да се залепя - само натискам едно копче. Ама предпочитам пътуването да ми струва 20 лв, вместо 50.Аз съм си измислил вече следващата кола. ФИАТ ще е.

Коментар

Следващото ще е миниван, ама още не може да се появи моя по обявите Иначе предпочитам разход от 5-6литра дизел пред разход от 6 килограма метан. Далаверата е страшно голяма като сложиш 300 кила У багажнико

Коментар

Working...
                                X