Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Aa взе ли го ? Сега ти виждам подписа.Честито
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Тойота

Коментар

След някоя и друга година голямата ми дъщеря ще отлети от семейното гнездо, та съм се загледал в Alfa Romeo Giulietta. Кво точно ще се случи, Божа работа.
        207 тиква автомат
        новокромаджия 2.4 печка

Коментар

Тъй като съм собственик само от 1 месец на Фиат Пунто - след няколко години да съм жив и здрав едно хубаво Ауди ще си купя

Коментар

XC70 Cross Country Когато произведените през 2013 г. станат по 7-8 000 лв...

Коментар

Егати, верно съм уцелил Сега обаче съм залитнал в две нови крайности :1. Шкода Окти 1 2. Мазда 6 или Тойота Авенсис.
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Следващата кола....сега я обмислям,след 8г с бравата този път мисля да не бързам с избора.Достатъчно бях мъченик и аз искам бял свят да видя единственото лошо е,че ко правя все Алфи са ми в главата
                Peugeot 307 2.0i ГИ
                ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

tyson написа:
                  Егати, верно съм уцелил Сега обаче съм залитнал в две нови крайности :1. Шкода Окти 1 2. Мазда 6 или Тойота Авенсис.
                  Новата Мазда 6 е убиец и аз съв й хвърлил око, но нещо не ме кефи лизинга при тях.

Коментар

Честно казано откъм двг Либрата много ми вдигна изискванията и ми е много трудно да си намеря кола. Фв/Ауди груп просто нямат читав дизел след 2005, на бензинките им е трудно с газта, така че отпадат. Японките са ми доста скъпи, особено годините, към които се целя. Май най-реално ми звучи някоя Инсигния 2.0 црди 160 коня около 2010
                    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                    Fiat Bravo'97 1,6 16v
                    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

До два месеца вероятно ще купя Пасат В4 дизелов, комби, като кола за село, понеже БМВ-то ще отпътува в друга посока. Иначе след либрата едва ли скоро ще мога да намеря нещо по-читаво откъм дизелов двигател.
                      Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

D. Stanev написа:
                        До два месеца вероятно ще купя Пасат В4 дизелов, комби, като кола за село, понеже БМВ-то ще отпътува в друга посока. Иначе след либрата едва ли скоро ще мога да намеря нещо по-читаво откъм дизелов двигател.
                        Хехехех, ти БМВ-то за селска кола ли го ползваш???
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ще ми се да е Субару ...
                          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Следващата ми кола ще е с двигател с вътрешно горене, щот немам кинти за Тесла.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Следващата ще е Тойота Тундра. Искам да се возя в гарсионера. :D
                              Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

Следващата мисля отново да е бивша. Е ако съдбата е благосклонна, може и нова

Коментар

Working...
                                X