166 с човешко лице.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kаква ще е следващата Ви кола ?
Collapse
X
-
Е, да, ама BMW си е фен марка. Т.е. нещо като Айфон. Виждал съм тази "тройка" на живо и точно този елемент не ми харесва. Абе в момента най-много ме впечатлява предницата на Ауди А6 и задницата на Ауди А7. Ако имаше такъв хибрид щях да си го купя, ама на - нямам париThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
snake написа:Много показателно е, че на автомобилните изложения човек не може да се вреди да се снима с BMW... Там винаги се тълпят фенове. А други марки седят като наказани в ъгъла - самотни и очевидно безинтересни.
Коментар
-
tyson написа:Моята следваща ще е СЕДАН Lybra 2.4 JTD или 166 2.4, една от двете ще е.Весело посрещане на новата 2010! :Demzo написа:Определено няма да е ФИАТ.Princo написа:Типо ТД 90,Типо 1.6,Браво,а ЖТД или Либра ЖТД.Зависи от много неща.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
А бе няма да е FIAT, то е ясно :DAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Стило,ама JTD ! Следващата ... Рано е да се каже,но със сигурност нещо над 150 коня и задължително дизел.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Geraka написа:Geraka написа:Определено някое БМВ или Ауди и определено ще е със 2 цилиндъра повече и с 2 врати повече. Може и някоя Алфа 166, ама ще видим де.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар