Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

166 с човешко лице.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
      166 с човешко лице.
      :D :D :D
      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

blagun написа:
        НОВАТА 3-КА ИЛИ 5-ЦА
        Ти да се махаш от тука с тия БМВта...
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
          blagun написа:
          НОВАТА 3-КАИЛИ 5-ЦА
          Ти да се махаш от тука с тия БМВта...
          Няма пък
          BMW E90 320D
          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

На мен 5-ицата много ми харесва, ама точно тая тройка с това стъкло на фара дето стига до решетката някак си не ми допада.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
              На мен 5-ицата много ми харесва, ама точно тая тройка с това стъкло на фара дето стига до решетката някак си не ми допада.
              Виж я на живо..
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Много показателно е, че на автомобилните изложения човек не може да се вреди да се снима с BMW... Там винаги се тълпят фенове. А други марки седят като наказани в ъгъла - самотни и очевидно безинтересни.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Е, да, ама BMW си е фен марка. Т.е. нещо като Айфон. Виждал съм тази "тройка" на живо и точно този елемент не ми харесва. Абе в момента най-много ме впечатлява предницата на Ауди А6 и задницата на Ауди А7. Ако имаше такъв хибрид щях да си го купя, ама на - нямам пари

Коментар

Ето това ще е
                    Прикачени файлове
                    F31 BMW 320d

Коментар

snake написа:
                      Много показателно е, че на автомобилните изложения човек не може да се вреди да се снима с BMW... Там винаги се тълпят фенове. А други марки седят като наказани в ъгъла - самотни и очевидно безинтересни.
                      Супер! Тъкму си ги разглеждам и ръчкам на спокойствие .Много вдигате летвата с тези аудита, и бмв-та, няма лошо де. Аз май писах назад, една либра 2.4jtd 150коня ще ми е добре, или новата крома с подобен на коне двигател, ама ще видим. Първо трябва да направя чавета, да имам причина
                      00' Bravo 105 JTD

Коментар

tyson написа:
                        Моята следваща ще е СЕДАН Lybra 2.4 JTD или 166 2.4, една от двете ще е.Весело посрещане на новата 2010! :D
                        Eвала Никич, само ти си предсказал правилно.
                        emzo написа:
                        Определено няма да е ФИАТ.
                        Еми Ланча ... то пак Фиат
                        Princo написа:
                        Типо ТД 90,Типо 1.6,Браво,а ЖТД или Либра ЖТД.Зависи от много неща.
                        Та на Стило
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

А бе няма да е FIAT, то е ясно :D
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Моята ще е здрава и запазена, но в никакъв случай няма да е нова.
                            "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                            Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Стило,ама JTD ! Следващата ... Рано е да се каже,но със сигурност нещо над 150 коня и задължително дизел.
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                              Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                              Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Geraka написа:
                                Geraka написа:
                                Определено някое БМВ или Ауди и определено ще е със 2 цилиндъра повече и с 2 врати повече. Може и някоя Алфа 166, ама ще видим де.
                                Познал съм само в първата част. С другата мисля да поправя нещата.
                                Вече изцяло оправих нещата. Явно 2010 съм бил наясно че някой ден ще си взема Ауди с повече цилиндри и повече врати.
                                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Working...
                                X