Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kuku написа:
    Не мисля, че поддръжката на Форестер е много по-евтина от на 159-ка, примерно Аз бих избрал Кросвагон за високопроходим автомобил - познат модел, красиво комби, здрав двигател, отъпкани пътеки за поддръжка
    + автоматик а на 60 години порше :D на дърти години чакаш да ти дойде акъла
    фиатче Браво 2.0

Коментар

До преди две-три годинки си мечтаех за Е-класа, сега амбициите ми са за някоя от тези двете икони в автомобилостроенето:S-klasse (W126) ’85-’91 или G-modell (W463) G300D ’96-’01
      Прикачени файлове
      M-Benz E 250 TD 150hp
      M-Benz 200d 75 hp
      Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Аз се надявам дядо коледа да ми донесе едно E46 330Д с ръчна кутия, макар че и Е90 не бих отказал ама там е още по дебела работата. Пък и на дядо мраз няма да откажа ако ми го донесе . Ама май още годинки ще има да чакам да стане това нещо .

Коментар

Коментар

dikanio написа:
            jimi69 написа:
            Хонда Сивик 5та генерация купе
            Това е една и от моите любими и достъпни коли, но са много дърти вече. Ще трябва да е някое от следващите поколения. Със сигурност следващата ми кола, колкото и да е далече това във времето, ще е японска, стига вече с тия евротрошки :D Honda, Mazda, Nissan, в този ред по приоритет. Ако имах парите и търсех нова кола в момента, най-вероятно щеше да е тази (бензинката, естествено :D )- http://www.mazda.bg/showroom/?t=mazda6Takumi
            Дърта , дърта ама виж дизайн от 92-ра http://imageshack.us/photo/my-images...743.jpg/Ако може да я взема и с тия две бомби , направо ... ебаси кефа дърта ама нищо не иска освен масло и едно обслужване и забравяш , а иска много малко за да тръгне много на външен вид ме кефи повече от новите бараки, вътре е грозна, ама тва не ти пречи да я имаш само за почивните дни да си прайш кефа. Дъртите коли бъркат много малко в джоба колега, и разхода е... нема ти казвам смешен просто, ако има една дизелова 5та скорост ше бие и дизелите по разход
            Punto JTD
            http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

Това за мен е перфектният дизайн - идеални пропорции и линии, правилен брой врати, а бе просто без забележка в това отношение Убеди ме, колега, отивам да си търся Сивик :D
              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

надявам се на едно пасатче пак, само че да е поне 6-ца

Коментар

Аз съм на вълна Алфа. Мисля следващата ми коа да е Алфа ГТ бензинче, червена на цвят
                  Прикачени файлове
                  Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                  AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
                    Аз съм на вълна Алфа. Мисля следващата ми коа да е Алфа ГТ бензинче, червена на цвят
                    И аз от няколко дена постоянно цъкам алфи в мобиле и карс и ми се иска следващата да е или 159 или някоя Брера,пък и Жулиета не бих отказал.
                    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ivailo rachev написа:
                      mims написа:
                      И аз от няколко дена постоянно цъкам алфи в мобиле и карс и ми се иска следващата да е или 159 или някоя Брера,пък и Жулиета не бих отказал.
                      паралии
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                        ivailo rachev написа:
                        mims написа:
                        паралии
                        Алфата ГТ след около 3-4г. ( все пак преди 3 месеца взех аудито ), после след около 4 Брерата
                        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

dikanio написа:
                          Това за мен е перфектният дизайн - идеални пропорции и линии, правилен брой врати, а бе просто без забележка в това отношение Убеди ме, колега, отивам да си търся Сивик :D
                          Неискам да те убеждавам, просто споделям, че старата кола, добре стегната и подържана е по добра от новата. ( е... естествено, аз не търся возия и комфорт, а търся контакт с пътя, начин на стоене на пътя и пъргавина)И не на последно място - хонда е най бързата кола с предно, мноо кораво окачване, и адски здрав мотор.От 15 000 V-tec двигателя, нито 1 провал нямат дръпнатите джапанци ако имаш възможност за една голяма дизелова кола, и тая да ти е за кеф за събота и неделя, ще се чустваш перфектно. А алфата по долу ми харесва, нямам как да не ми хареса тая кола, но е кола направена ти да си й роб, не тя на тебе, а хондата не А тая кола, може да я използваш за ограбване на тирове, все пак бързи и яростни 1 ...
                          Punto JTD
                          http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

Ето това ще е следващата ми кола.
                            FIAT STILO 1.9JTD 2002

Коментар

няма значение за мен марката важното е да е след 2010.
                              Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Не знам до колко ще ми е следваща кола,защото на тоя етап не мисля да се разделям с тази,нооо сякаш ми се кара стара,но много лачена Крома или Тема(по възможност комби) с голям мотор и всевъзможни глезотийки в италиански стил носещи духа от края на 80-те
                                EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
                                Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

Working...
                                X