Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pakumba написа:
    Ако успея да си го купя без да продам 1 бъбрек- А6 3.0ТДИ. Не си намирам турбо бензинов двигател...
    Не си уточнил годината, иначе може и да не стигне само единия. Сега е момента да си купите голям SUV за малко пари. Един познат си е взел Туарег V10 2006та за 19 000 лв. без ДДС на само 70к км!А аз бих си взел BMW 525. напримерhttp://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...l?id=163084549
    F31 BMW 320d

Коментар

nikolce написа:
      slonikon написа:
      ситроен хм
      Писна ти да те друса бравото а? Возил съм се на три различни XM-a, бензинов 3.0, бензинов 2.0 турбо, и дизелов 2.5 турбо. Страхотни коли!
      не, аз по принцип си исках хм, или поне ксантия, но тогава ми трябваше надеждна кола, която да не иска почти никаква поддръжка. а с хидравличните ситроени си е тичане по магазини и сервизи през 2 месеца за кви ли не простотии. сега имам повече свободно време и вече даже съм си харесал 2 хм-а! засега само размера на данъка и гражданската ме спират да си взема, ама се надявам и това да се промени. фиатката естествено остава, щото си трябва кола, за която си сигурен, че няма да те остави замислен някоя сутрин.
      браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
        pakumba написа:
        Ако успея да си го купя без да продам 1 бъбрек- А6 3.0ТДИ. Не си намирам турбо бензинов двигател...
        Не си уточнил годината, иначе може и да не стигне само единия. Сега е момента да си купите голям SUV за малко пари. Един познат си е взел Туарег V10 2006та за 19 000 лв. без ДДС на само 70к км!А аз бих си взел BMW 525. напримерhttp://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...l?id=163084549
        Да, да на 69К е сигурно (вадена само на селския сбор), то и пунтото е на 180 хиляди ама като го вържа за ФЕС ми показва към 2.5 милиона километра, та питам аз кой лъже сега и на колко е колата?

Коментар

Програма ФЕС показва километрите в коефициент, т.е. тези 2,5млн.км. се делят на коефициента на отклонение и се получават реалните километри.... но да не разводняваме темата Турдбодизелкомби, не е ли плашеща поддръжката на поробни машини - като гледам мои приятели какви пари плащат и чак на мен ми се реве... но то си е до гребенче де

Коментар

Незнам, купил я е от Банка в БГ. Може и така да е! Все пак V10 на извън градко прави 14 разход без да даваш газ.А мойта е на 88к, и като и видиш салона почти без износване ....А има варианти всякакви. Преди 3 седмици пуснахме на колежката рено клио 1.5dCi да се продава и хората които се обаждаха не вярваха че е на 52к км само. Луда работа!
            F31 BMW 320d

Коментар

Kuku написа:
              Програма ФЕС показва километрите в коефициент, т.е. тези 2,5млн.км. се делят на коефициента на отклонение и се получават реалните километри.... но да не разводняваме темата Турдбодизелкомби, не е ли плашеща поддръжката на поробни машини - като гледам мои приятели какви пари плащат и чак на мен ми се реве... но то си е до гребенче де
              Плашеща не бих казал! В Порше ми искат за смяна на масло и филтри 650лв., а аз си внасям маслото и си купувам сам филтрите и ми излиза малко над 200лв. По окачването сменях неща за около 250 лв. общо на 60к км като бях и от тогава нищо друго.На 4 години купуваш гуми от 350 лв. за 20" Yokohama летни от немски сайт.Всяка година нова карта за навигацията за без пари ...От тази година и данъка ми става по примлив 350 лв. (беше 700 до сега).Разхода на гориво е 8л извън градско ако спазваш знаците и не се изстрелваш много. Градко в София си от 13 до 18 - зависи по кое време и от къде минаваш. Ако си я купиш на фирма си ползваш ДДС кредит на всичко по и за нея!
              F31 BMW 320d

Коментар

Така е - хората си плачат за шмекеруване :DТвойто е много ново - предполагам при 7-годишен Туарег нещата не изглеждат толкова розови

Коментар

да е ново да е ново колко да е ново, сега става на 5 години
                  Прикачени файлове
                  F31 BMW 320d

Коментар

vvvasilev написа:
                    Opel Ampera
                    Май това има някакво бъдеще за мен, ама като ми стане заплатата в Евро!
                    Няма начин да няма начин!

Коментар

Тurbodieselcomby написа:
                      pakumba написа:
                      Да ти кажа честно и аз бих го взел това бмв, ама може да стане само ако бъбреците рязко поскъпнат :D, затова и на А6 2005-6 бих се радвал. Обаче по принцип бягам от мерц и бмв заради задното, зимата и бутането. Макар, че като гледам много ги карат, сигурно са хубави :D
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

затова има xDrive :D
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

друго си е да ти го бута отзад, а не да ти го тегли отпред. има тръпка в задното предаване!Ходих на тест драйв на новите BMWta на писта Лесново преди около месец - всички легенди за неустойчивост са силно преувеличени! Всичките ми опити да обърна колата по таван останаха неуспешни. Не съм си и помислял за такива маневри с друга кола до сега!
                          F31 BMW 320d

Коментар

Alfa Romeo 159 3.2JTS Q4 това ще е :D
                            "Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Коментар

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...581&f1=details Това и нищо другоо !!!!
                              Fiat bravo td 100 nai izumitelniqt avtomobil suzdavan nqkoga!

Коментар

Бих си взел такаваhttp://www.youtube.com/watch?v=EQ3itaMCZmsно за сега е само мечта
                                Brava td100 1999г.
                                CIVIC 1,6 SOHC VTEC EH9 на части !
                                http://besniq30.snimka.bg/automobile...9-td100.672971
                                Форд Фокус 1.8 Тдди
                                http://picbg.net/pic1.php?u_id=71529...84&i_id=688945

Коментар

Working...
                                X