Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Yavor написа:
    Пред мен в момента има два варианта от чисто финансово естество:1. Не става това което мисля - сменям Бравата за някое Стило или 156...2. Става това което мисля - Крома 2005-2006 или ново Браво ако му паднат още с по някоя хиляда евро цените до лятото. Естесвено на старо - не ми е икономически оправдано да купувам нова кола - нямам километри. Повечето си ги навъртам на служебни коли.Това са съвсем реалистични неща, които смятам да се осъществят напролет. Само как ще продавам Бравата и Пунтака, не знам. Ако някой има мерак да си ги запази отсега да свирка
    Хм, явно съм по голям реалист отколкото сам аз смятам че съм....
    emzo написа:
    emzo написа:
    Мнение Пуснато на: Чет, 24 Дек 2009, 11:16Малко по-реалистично колеги, за себе си знам само, че ще е дизел.Diesel addicted
    Явно нищо не знам за себе си....
    Тъкмо мислех да те натискам да се бъзикам, ама ти сам се цапна през устата
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

И аз съм готов да си посипя главата с пепел Мойта следваща кола ще е втора употреба, бензинова, поне 200к.с., поне два класа над Пунто и с почти 99% сигурност ще бъде инсталирано АГУ

Коментар

Определено SUV,бензинов,в по-ниския ценови диапазон-Фрилендър или Спортидж... :D
        MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
        ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.

Коментар

avvasilev написа:
          ... И по темата
          Точно това сладурче мисля да е, като "на първо четене" в Италия намерих ето този екземпляр: http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=216200067 !!!
          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Аз се замислям доста серозно върху някой Форестер, 2хт пък защо не и 25хт. Прилично грозновата е (дялкано камионче, ама мен ме кефи), набира бързо, няма висока максимална скорост, проходима е, висока е, хачри колкото сегашната . Какво му трябва на човек :D

Коментар

Не мисля, че поддръжката на Форестер е много по-евтина от на 159-ка, примерно Аз бих избрал Кросвагон за високопроходим автомобил - познат модел, красиво комби, здрав двигател, отъпкани пътеки за поддръжка

Коментар

Много бех се зарадвал да карам семейно комби Алфа 159 3.2 спортвагон, ама както е казъл "Народа на бодлива крава Бог рога не дава". За сега не мисля да се разделям с Фифи, иначе следващата определе но е италянско проходимо Комби на газ.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

slonikon написа:
                  ситроен хм
                  Писна ти да те друса бравото а? Возил съм се на три различни XM-a, бензинов 3.0, бензинов 2.0 турбо, и дизелов 2.5 турбо. Страхотни коли! По темата, може и да съм писал назад не знам, може би либра 2.4JTD.
                  00' Bravo 105 JTD

Коментар

Kuku написа:
                    Не мисля, че поддръжката на Форестер е много по-евтина от на 159-ка, примерно Аз бих избрал Кросвагон за високопроходим автомобил - познат модел, красиво комби, здрав двигател, отъпкани пътеки за поддръжка
                    Нещо по-екзотично ми се кара. Европейците са ясни - екологии, рециклирана пластамса, защита, деца сигурност. Просто с всеки изминал ден,тяхната реклама ме отказва. Искам здраво дялкано подковано жЙлязо

Коментар

Mupo написа:
                      Искам здраво дялкано подковано жЙлязо
                      Твойта е лесна, в Ловеч правят кола приличаща на дялкана с теслата и няма нищо европейско в нея

Коментар

Аз също харесвам Субару, но някак предпочитам по-познатите нам модели

Коментар

А и с удоволствие бих подкарал един УАЗ Патриот или Хънтар. Биха се представяли чудесно по българските пътища, а и братушките май са пипнали някой учебник по дизайн

Коментар

Ако успея да си го купя без да продам 1 бъбрек- А6 3.0ТДИ. Не си намирам турбо бензинов двигател...
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

vital написа:
                              Зарибил съм се по едно тракторче - Панда Крос
                              Аз даже вече ще се разделям с него :DСледващата ми се иска да е Сааб 9-3 Тurbo X. Но ми се струва, че няма да се получи, колкото и да го искам. Прекалено непрактично би било за мен.По-реалистично малък сув, вероято Киа Спортидж.

Коментар

Immortal написа:
                                Lybra SW Intensa, 1,9 или 2,4 JTD. Такава ЩЕ БЪДЕ.
                                Писал съм го преди 3 години...Не съм казал, че няма да бъде Съвсем съвсем скоро. Ама засега съм познал само марката

Коментар

Working...
                                X