ее още един човек с който не предпочита пак италиянка. Доволен съм от моята кола и то доста но.. няма място за сравнение с мерцедес
Много съм доволен от колата си,взех я на 151.000 км сега е на 222.000 км.За тези километри които съм минал съм сменил три пъти масло,2 носача,стартер,накладки и нов акумулатор.Но просто искам да сменя марката.
Ланча Капа Отностно HDI - имам информация от човек каращ само френски бусове от години, че били страшни. Човека мислил, че френските коли не ставали за нищо - ама си взе 306 комби HDI двигател. Много е доволен. Аз лично мнения за тях нямам.
Имам идеи за някакво "рошаво" бензиново джипче, разбирайте от тези, в които пластмаса има само вътре, а броните са истински. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Но нищо не се знае. До тогава може и друго да измисля. :P
Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Моята следваща кола вече я купих скоро не мислям да я сменям. И след 5 месеца взаимоотношения с нея мисля че с Италианските бях до тук Хубави са ама само да ги гледаш нищо лично
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар