LiGuru написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kаква ще е следващата Ви кола ?
Collapse
X
-
FoRzA ItaliA
Lancia Delta HPE
ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части
-
Стило 3 врати 1,9 150 коня и пълно оборудване,време му е на бравчо да се оттегли в почивка , взимам му един гараж под наем , заключвам го вътре и за него ще има само чистене и от време на време някое парадно кръгчеforza la FIAT
http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo
Коментар
-
Kuku написа:Колеги, чета ви мненията и се чудя! Искате да си правите експерименти или да карате?! Интересували ли сте се от моделите, за които планирате покупка или само ви кефят на снимка?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
м аз от няколко дни гледам едно стило 1.9 ЖТД 115 ...с кожен салон и доста глезотии...още съм в процес на пазарлък за цената и се чудя малко, че нещо много тресе вътре от двигателя ама ще я водя на сервиз пък тогава ще видим...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Пред мен в момента има два варианта от чисто финансово естество:1. Не става това което мисля - сменям Бравата за някое Стило или 156...2. Става това което мисля - Крома 2005-2006 или ново Браво ако му паднат още с по някоя хиляда евро цените до лятото. Естесвено на старо - не ми е икономически оправдано да купувам нова кола - нямам километри. Повечето си ги навъртам на служебни коли.Това са съвсем реалистични неща, които смятам да се осъществят напролет. Само как ще продавам Бравата и Пунтака, не знам. Ако някой има мерак да си ги запази отсега да свиркаAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Humppa
Следващата ми кола ще е тази, която ми хареса на момента, в който има пари за нея! Ще гледам да е италианка, по възможност нова, но като си знам финансовите възможности - едва ли ще е нова. Ще предпочета дизел, но не отхвърлям пак варианта бензин/газ. Не съм сигурен обаче, че ще робувам на марка, просто ше търса добра, поддържана, запазена кола, с екстри, които ме удовлетворяват в момента на покупката.Може да е нова Делта 1,9 би турбо, може да е Ситроен С4 Пикасо 7 местна версия, може да е Фод Куга... кой знае... Може пък да е пътнически Мерцедес Спринер...Следвашата кола - само провидението знае
Коментар
-
Може би следващия проект - Ritmo Cabrio!! Следващата кола бих искал да е - Grande Punto 1.3 multijet със 6 скорости!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Kuku написа:Колеги, чета ви мненията и се чудя! Искате да си правите експерименти или да карате?! Интересували ли сте се от моделите, за които планирате покупка или само ви кефят на снимка?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар