Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

LiGuru написа:
    Аз след последната японска 4х4 издънка мисля за нещо такова:
    Те тея са си за гранична полиция, не за градската джунгла А за всички, които търсят не особено скъпа нова кола, но голяма и удобна наскоро четох че Шкода пуска 1,2 ТСИ модел на Октавия, което е невероятна оферта. 100коня турбинирани от 1,2 мотор са идеален начин да залъжеш данъчни и застрахователи ...
    FoRzA ItaliA
    Lancia Delta HPE
    ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

Коментар

Стило 3 врати 1,9 150 коня и пълно оборудване,време му е на бравчо да се оттегли в почивка , взимам му един гараж под наем , заключвам го вътре и за него ще има само чистене и от време на време някое парадно кръгче
      forza la FIAT
      http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

Коментар

Колеги, чета ви мненията и се чудя! Искате да си правите експерименти или да карате?! Интересували ли сте се от моделите, за които планирате покупка или само ви кефят на снимка?

Коментар

Kuku написа:
          Колеги, чета ви мненията и се чудя! Искате да си правите експерименти или да карате?! Интересували ли сте се от моделите, за които планирате покупка или само ви кефят на снимка?
          Кого визираш?
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Kuku написа:
            Няма лошо , то самото заглавие подбужда да се размечтае човек
            Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Коментар

Не визирам никого конкретно - много хора пуснаха снимки

Коментар

И на мен ми се ще нещо 4х4. Или рав или црв. Ще поживеем .... пък ще видим. Ако ли не, ще права сегашната integrale и готово .

Коментар

м аз от няколко дни гледам едно стило 1.9 ЖТД 115 ...с кожен салон и доста глезотии...още съм в процес на пазарлък за цената и се чудя малко, че нещо много тресе вътре от двигателя ама ще я водя на сервиз пък тогава ще видим...
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Пред мен в момента има два варианта от чисто финансово естество:1. Не става това което мисля - сменям Бравата за някое Стило или 156...2. Става това което мисля - Крома 2005-2006 или ново Браво ако му паднат още с по някоя хиляда евро цените до лятото. Естесвено на старо - не ми е икономически оправдано да купувам нова кола - нямам километри. Повечето си ги навъртам на служебни коли.Това са съвсем реалистични неща, които смятам да се осъществят напролет. Само как ще продавам Бравата и Пунтака, не знам. Ако някой има мерак да си ги запази отсега да свирка
                      Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Е това е което искам за новата година от дядо Коледа Fiat Croma 1.9 Multijet 16V Active-110 kW (150 CV)
                        Фиат завинаги!!!!
                        Фиат Типо-1.4 75кс.
                        Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
                        фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта

Коментар

Следващата ми кола ще е тази, която ми хареса на момента, в който има пари за нея! Ще гледам да е италианка, по възможност нова, но като си знам финансовите възможности - едва ли ще е нова. Ще предпочета дизел, но не отхвърлям пак варианта бензин/газ. Не съм сигурен обаче, че ще робувам на марка, просто ше търса добра, поддържана, запазена кола, с екстри, които ме удовлетворяват в момента на покупката.Може да е нова Делта 1,9 би турбо, може да е Ситроен С4 Пикасо 7 местна версия, може да е Фод Куга... кой знае... Може пък да е пътнически Мерцедес Спринер...Следвашата кола - само провидението знае

Коментар

Може би следващия проект - Ritmo Cabrio!! Следващата кола бих искал да е - Grande Punto 1.3 multijet със 6 скорости!
                            ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                            // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

...

В нашето семейство кроим планове за Фиат Седичи/Сузуки SX4, ама май ще е сузукито, че малко по-тънко излиза... Дизел, естествено...
                              Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                              Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

Kuku написа:
                                Ламбото е най-лекото и мощно Gallardo и най-важното - със задно предаване. Не знам какво повече може да искаш от една кола
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X