Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кашкай 2014г. Mr. Green - имам приятел който си купи кашкай миналата година .. никак не е зле .. и на мен ми хареса .. но не е и изключителен като Делтата
    Lancia Lybra 1.8i

Коментар

За момента АР Жулиета, дизел, автомат. Още не съм сядал в нея и за това не съм категоричен. Остава година и осем месеца да избирам. :D
      207 тиква автомат
      новокромаджия 2.4 печка

Коментар

За момента АР Жулиета, дизел, автомат. Още не съм сядал в нея и за това не съм категоричен. Остава година и осем месеца да избирам. Very Happy-------------------Май даже знаеш и точната дата на новата покупка
        Lancia Lybra 1.8i

Коментар

Към момента нямам особена нужда от нов автомобил, но ако се сдобия с повечко средства бих си взел веднага. Много харесвам Алфа 159, но май следващият ми автомобил ще бъде джип, поради кофти пътищата. Мечтата ми е да си купя Range Rover Sport фейслиф 2006-9, но надали ще мога да си го позволя като следващ автомобил. Но мисля, че до 2-3 години ще мога да си позволя едно прилично Santa Fe, а Range малко по-нататък.
          Fiat Stilo 115 h.p. 2004
          Глупаво е да правиш планове за целия си живот, след като не си господар дори на утрешния ден.

Коментар

Все по-сериозно се замислям за Алфа 156, комби, дизел! Яд ме е, че изтървах Явор ...
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
              Все по-сериозно се замислям за Алфа 156, комби, дизел! Яд ме е, че изтървах Явор ...
              А защо не 159?

Коментар

Защото има и други дупки за запълване с пари!
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Молята следваща ще е голф 6
                  врати, монтаж врати

Коментар

аз чакам евтините варианти на Тесла, които ще бъдат налични към 2017-2020
                    FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Може ли за мотоциклет да споменаHonda Deauvillehttp://en.wikipedia.org/wiki/Honda_DeauvilleНяма да има жълтици за Kawasaki 1400 GTR Concours http://en.wikipedia.org/wiki/Kawasaki_1400GTR

Коментар

BMW E46 купе или компакт ми се иска ... :D
                        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Компакта на Е46 от поколението минава за най-недолюбваното BMW. Лесно ще намериш ама трудно ще го продадеш един ден.
                          F31 BMW 320d

Коментар

С жената все обсъждаме покупка на 159-ka, но много се е привързала към Живка и нещо не иска да я сменяме. ама и е така де - няма друга кола в която автоматичната пералня да се събира ПРАВА вътре със затворена пета врата и едновременно да опердаши 316 компакта. Тествано е!

Коментар

///// написа:
                              С жената все обсъждаме покупка на 159-ka, но много се е привързала към Живка и нещо не иска да я сменяме. ама и е така де - няма друга кола в която автоматичната пералня да се събира ПРАВА вътре със затворена пета врата и едновременно да опердаши 316 компакта. Тествано е!
                              В една Зафира ОПЦ, ще събереш хладилник Мраз изправен, от тия по-малките де и ще опердаши почти всяка 159-ка и почти всяко БМВ с 4 цилиндров двигател.
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Следващата е Ланчия Делта 2.0 16в (139кс), само модела с 5 врати или ако съберем средства, Ауди А4 2003г 1.9 ТДИ 131кс комби, седана много грозен ИЗотзаде.
                                Ланчия Делта 1.8 8в 101кс => 1.8 16в ++++++
                                Fiat Marea 1.8 16V 113кс++++ ГИ Агис М210
                                Рено Лагуна 2 1.9дци 107кс++

Коментар

Working...
                                X