Eeee...предупредих И аз заглеждам ванове и С-макс много ми харесва. Иначе към днешна дата като видя 147-ца или браво 2 и почвам да се облизвам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kаква ще е следващата Ви кола ?
Collapse
X
-
Колата ще е М5 а мотора вече е факт :D...ще остане нещо талянско в мене :DFiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Аз, пък си мисля, ако се видя в пари да си взема един Пасат 6 примерно......само, че за 2-ра кола, щото като докажа, колко са нечупливи да имам какво да карамТипо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
BMW X3 3.0D Aut
Коментар
-
Аз като гледам следващата ми кола най-вероятно ще бъде някой пикап. Задължително ще е 4х4. Ще ми се да е тойота такума или нещо подобно, но е по-вероятно да е някой форд ф150, шевролет или додж. Нещото което не ми харесва е,че ще е 8 цилиндрова бензинкаBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Аз като гледам следващата ми кола най-вероятно ще бъде някой пикап. Задължително ще е 4х4. Ще ми се да е тойота такума или нещо подобно, но е по-вероятно да е някой форд ф150, шевролет или додж. Нещото което не ми харесва е,че ще е 8 цилиндрова бензинкаI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
emzo написа:Като гледам - 159, макар че ми дойде малко отгоре алфенското многоточково окачване ама на Мъри хората гледам правят светло бъдещето на един алфистAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
kal0yanch40 написа:А пък моята следваща кола, ми се ще да е 159-ка, Giulietta, Delta 3, или Bravo 2. Ако имам достатъчно парички, защо не Freemont.Мъжът трябва да взима толкова, че колкото и жената да изхарчи, да остава за 1 резервоар и 2 бири!
Фиат Типо 1.6 i.e некаде около 90 те години
Фиат Мареа 1.8 16v откъм края на 90 те години
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар