Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

Много ми харесва новото Grande Punto 1.3M-JEt....(4/100 извънграда;6/100 в града) ....Или Пежо 206 1.4HDI или 2.0 HDI-90к.с. :D ...По принцип съм фен на икономичните модели! Искам да се движа без пари!
      Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
      Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Темата не беше ли каква ще следващата ви кола,а не кой за каква кола мечтае.Темата малко бега
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Малко, малко ... колко да е малко
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

LeRoKaL написа:
            Аз искам да си купя :D Фиат Пунтo 1.2, 2000-2002 година, двувратка (тип стани да седна) :D .
            Градски,то и аз искам да си купя Пунто /б+газ/след 2000г.,само че със четири врати,ама като няма пари, доволен съм и на това което карам в момента. :D :D :D
            Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
            Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.

Коментар

Toni69 написа:
              LeRoKaL написа:
              Аз искам да си купя :D Фиат Пунтo 1.2, 2000-2002 година, двувратка (тип стани да седна) :D .
              Градски,то и аз искам да си купя Пунто /б+газ/след 2000г.,само че със четири врати,ама като няма пари, доволен съм и на това което карам в момента. :D :D :D
              А иначе мечтата ми беше за Палио..... ама и така ще си остана с мерака.
              Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
              Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.

Коментар

Падне ли акциза продавам веднага и си взимам Стило 2,4 двуврато или Купе 20в турбо

Коментар

Определено следващата кола ще е 4х4 !Събирам парички за РАВ4 или Паджеро, но може и да е някоя КИА.А иначе ако имах повече доходи щях да си взема новия БМВ Х1 без да се замислям...
                  FoRzA ItaliA
                  Lancia Delta HPE
                  ex FIAT Uno 1,0 fire - продава се на части

Коментар

Аз след последната японска 4х4 издънка мисля за нещо такова:

Коментар

Alfa Romeo 159
                      Ex Fiat 126P
                      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                      Alfa Romeo 147 1.6 TS
                      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Абе хайде и аз един път да кажа, че такава тема е пускана поне още 2-3 пъти :D .Например: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=1753А сега ще отговоря и в тази тема: продължавам да искам чисто нова кола. Нещо не особено високобюджетно - Шевролет Авео, Шкода Октавия или Фабия, Fiat Linea, Дачия Сандеро... Ако ще е втора употреба: Fiat Stilo комби, VW Passat, Opel Astra или Vectra седан. Може и нещо, за което не съм се замислял, но съм сигурен в качествата му: например един приятел има страхотно дизелово Пежо (не съм сигурен за модела) 2001 г., което веднага и без колебание бих купил.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Мечтая за Е46 (bmw) Колкото и да е смешно ми е мечта,но реална мечта.Следващата ми кола,ще е мареа комби на метан.
                          Fiat Tipo
                          Corsa b комби !

Коментар

Тази от аватара и подписа близките 4-5 г. няма да я сменям- не съм и се нарадвал още... А след Мареята- пак комби и пак дизел. А марката- според зависи... Весела Коледа на всички :D
                            Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

LiGuru написа:
                              Колега по добре недеи Вуичо ми има ПАТРИОТ много скърца и не е никакъв лукс за тези пари които струва..иначе за офф роуда е готин почти не се спира
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                                LiGuru написа:
                                Колега по добре недеи Вуичо ми има ПАТРИОТ много скърца и не е никакъв лукс за тези пари които струва..иначе за офф роуда е готин почти не се спира
                                Бе знам, че има много забележки и към двата модела, но определено ми се иска да имам нещо подобно, чисто от гледна точка на цената и частите за него. Иначе к’ъв лукс т’ва е Ужаска...

Коментар

Working...
                                X