След някоя и друга година голямата ми дъщеря ще отлети от семейното гнездо, та съм се загледал в Alfa Romeo Giulietta. Кво точно ще се случи, Божа работа.
Следващата кола....сега я обмислям,след 8г с бравата този път мисля да не бързам с избора.Достатъчно бях мъченик и аз искам бял свят да видя единственото лошо е,че ко правя все Алфи са ми в главата
Честно казано откъм двг Либрата много ми вдигна изискванията и ми е много трудно да си намеря кола. Фв/Ауди груп просто нямат читав дизел след 2005, на бензинките им е трудно с газта, така че отпадат. Японките са ми доста скъпи, особено годините, към които се целя. Май най-реално ми звучи някоя Инсигния 2.0 црди 160 коня около 2010
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
До два месеца вероятно ще купя Пасат В4 дизелов, комби, като кола за село, понеже БМВ-то ще отпътува в друга посока. Иначе след либрата едва ли скоро ще мога да намеря нещо по-читаво откъм дизелов двигател.
Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
До два месеца вероятно ще купя Пасат В4 дизелов, комби, като кола за село, понеже БМВ-то ще отпътува в друга посока. Иначе след либрата едва ли скоро ще мога да намеря нещо по-читаво откъм дизелов двигател.
Хехехех, ти БМВ-то за селска кола ли го ползваш???
Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар