Много показателно е, че на автомобилните изложения човек не може да се вреди да се снима с BMW... Там винаги се тълпят фенове. А други марки седят като наказани в ъгъла - самотни и очевидно безинтересни.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Е, да, ама BMW си е фен марка. Т.е. нещо като Айфон. Виждал съм тази "тройка" на живо и точно този елемент не ми харесва. Абе в момента най-много ме впечатлява предницата на Ауди А6 и задницата на Ауди А7. Ако имаше такъв хибрид щях да си го купя, ама на - нямам пари
The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Много показателно е, че на автомобилните изложения човек не може да се вреди да се снима с BMW... Там винаги се тълпят фенове. А други марки седят като наказани в ъгъла - самотни и очевидно безинтересни.
Супер! Тъкму си ги разглеждам и ръчкам на спокойствие .Много вдигате летвата с тези аудита, и бмв-та, няма лошо де. Аз май писах назад, една либра 2.4jtd 150коня ще ми е добре, или новата крома с подобен на коне двигател, ама ще видим. Първо трябва да направя чавета, да имам причина
Стило,ама JTD ! Следващата ... Рано е да се каже,но със сигурност нещо над 150 коня и задължително дизел.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар