Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Immortal написа:
    Kаква ще е следващата Ви кола ?Черна.
    Значи ще е нова, защото като купуваш втора употреба няма как да избереш цвета (или поне е доста трудно) :D
    Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
    ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
      Immortal написа:
      Значи ще е нова, защото като купуваш втора употреба няма как да избереш цвета (или поне е доста трудно) :D
      Нова няма как да е поради обективни причини Но все ми се ще да си бях намерил черна Капа... и ми се върти една мисла, да хвърля едни 1000 лв за пребоядисване.Иначе следващата почти сигурно ще е черен Тезис, след година-две.

Коментар

dikanio написа:
        Immortal написа:
        Напротив, цветът е нещо изключително важно за мен при избора на кола. Ориентирал съм се към няколко цвята и другите практически не съществуват за мен: - Сребристо сиво - Само да не е ланча либра с такъв цвят. Скучни, скучни...- Гранитено сиво - най-любимият ми цвят за кола в момента.- (Винено) червена - по разбираеми причини съм влюбен във всички нюанаси на червеното с изключение на доматено червените коли, които простеят.- Тъмно синя, но не и виолетова, лилава или турско синя - ммм, цял живот си мечтая за тъмно син металик. И стигаме до черни и бели коли. Никога не съм имал кола с такъв цвят, но смятам, че тези цветове подхождат само и единствено на лимузини.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
          И стигаме до черни и бели коли. Никога не съм имал кола с такъв цвят, но смятам, че тези цветове подхождат само и единствено на лимузини.
          Да де

Коментар

За ланча тезис черното е перфектно! Това е наистина величествена кола. Нещо като чайка, волга, мерцедес... . Майтапа настрана, наистина много харесвам ланча тезис, както и изброените в предишното изречение марки.

Коментар

Определено ще е комби или нещо подобно.Най- вее да е инаталианско.
              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

По-хубава от Тезис сребриста няма.Цвета се слива перфектно със задните стопове.Като го видите на живо ще разберете какво искам да кажа.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

И аз съм ЗА сребърен Тезис.А и сребристото най-малко се цапа..... т.е. най-малко му личи

Коментар

Бравата ми е тъмно син металик. Много посредствен цвят за мен. Прави колата да изглежда евтина. Освен това хем като има прах си личи много, хем като има леки драскотини пак си личат много. Сребристият металик е най-универсален, затова и такъв си взех последно. Тъмно сив (графитен) металик е много як цвят също. Но примерно бяла X5 много ми харесва. Много повече от сребриста. Черното също е класика.Иначе по темата конкретно - може би някоя по-нова Хонда Акорд:P.S. Бял Кайен Текарт ми е мечта, конкретно този модел:
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Тезис - черен! Ама като си знам късмета, най-вероятно ще е сив.
                      Един за всички, всички за мен

Коментар

style34 написа:
                        Бравата ми е тъмно син металик. Много посредствен цвят за мен. Прави колата да изглежда евтина.
                        Ами то и от тъмно синьо до тъмно синьо има разлика. А и не на всяка кола изглежда добре. Тъмно синият металик е тежкарски цвят и отива на по-големи коли. Например на либра комби изглежда отлично, а и много добре се комбинира със сребристите лайстни около багажника.

Коментар

На едно ей такова съм се наточил, ама да видим ...2.4 JTD автоматик
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

НОВАТА 3-КА ИЛИ 5-ЦА
                            BMW E90 320D
                            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

avvasilev написа:
                              На едно ей такова съм се наточил, ама да видим ...2.4 JTD автоматик
                              Василев, кво е това бе, че не мога да видя модела? аз пък знам кое е перфектното семейно комби Алфа 3.2 спорт вагон , ще разхождам семейството като прасе блажен вестник
                              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

^ 166 facelift.
                                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                                X