Immortal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kаква ще е следващата Ви кола ?
Collapse
X
-
dikanio написа:Immortal написа:Kаква ще е следващата Ви кола ?Черна.
Коментар
-
dikanio написа:Immortal написа:Kаква ще е следващата Ви кола ?Черна.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Бравата ми е тъмно син металик. Много посредствен цвят за мен. Прави колата да изглежда евтина. Освен това хем като има прах си личи много, хем като има леки драскотини пак си личат много. Сребристият металик е най-универсален, затова и такъв си взех последно. Тъмно сив (графитен) металик е много як цвят също. Но примерно бяла X5 много ми харесва. Много повече от сребриста. Черното също е класика.Иначе по темата конкретно - може би някоя по-нова Хонда Акорд:P.S. Бял Кайен Текарт ми е мечта, конкретно този модел:The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Бравата ми е тъмно син металик. Много посредствен цвят за мен. Прави колата да изглежда евтина.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
avvasilev написа:На едно ей такова съм се наточил, ама да видим ...2.4 JTD автоматикКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар