Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Моя красавец не бих го продал за нещо малко по-добро. При възможност бих взел новото Bravo, то си ми е страст.
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Ако говорим за нещо реалистично - в момента съм много зарибен за едно Saxo VTS. Иначе е ясно - Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni Това за мен е най-щастливия човек на Земята. Тези които знаят кой е, знаят какво имам предвид. Тези които не знаят, късно е да ви обяснявам :D
      Прикачени файлове
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Аз пък обмислям някое Пасатче 5 1.9 TDI 136 коня или Астра H 1.9 CDTI 150 коня или пък тещо японско..
        Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...

Коментар

Ford Mustang 2010 GT. Чисто нов е малко над $20К. Само да дойде новата безакцизна 2010 година.И черен, не червен. Червеното е за Ferarri.
          Прикачени файлове
          .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
          www.cyxap.com

Коментар

Каквато и да е само Италянка да не е.Просто се нагледах на новото Италянско автомобилостроене.
            И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

Princo написа:
              Твойто стило,като тръгнеш да го продаваш на специална цена,перспективно,специална за мен.
              Ще чакаш поне 1 година (най-малко), аз ония ден го взех бре.Малко по-реалистично колеги, за себе си знам само, че ще е дизел.Diesel addicted
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз още не съм се нарадвал на Стилото, така че не мисля все още за друга кола. Но не бих отказал на едно BMW 523 i.
                Виж бейби не сме глупаци,
                ние сме отбор от здравеняци.
                Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Не искам да се ангажирам с избора на марка , но критерийте са следните :Агресивен външен вид , задно предаване или 4х4 , хубав интериор и достатъчно кончета тоест по мойте разбирания 170-200 и нагоре.Бих се израдвал на нещо като мустанга на колегата от по - горе или някое камаро Ееееххх..... :D П.П Колеги април месец ми е РД-то измислете нещо :D :D :D :D :D Може и на снимка де

Коментар

Това ще е следващото. Въпросът е кога? Надявам се тази година да се джипосам като подменя или форда, или фиата, или и двете ( в този случай + нещо малко за града, като пунто, фиеста или клио).
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

аз ще съм много доволен от някое 3 врато Stilo без значение дали е бензин или дизел
                      Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
                      Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

----> Grande Punto 1.9 JTD - мисля си че много би ми паснало :D

Коментар

Сериозно се замислям за накакъв Смарт за града, джипка за посещение в планината и нещо малко по-голямо от Бравата за междуградско! :D Дядо Коледа чете ли тази тема?
                          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

AR 159 SW 2.4JTD Q4 Q-Tronic
                            A20DTH ЖТД ама не баш
                            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

И аз искам 1 Мустанг от новите не ме бърка къв мотор ще е Важното е да е МУСТАНГ Пожелавам на всички весели празници и по 1 автомобил с панделка да ви чака пред вкъщина 1 ви сутринта
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

OLD SCHOOL
                                Прикачени файлове
                                A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                                e30 forever!

Коментар

Working...
                                X