Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pecata написа:
    http://www.mobile.bg/11351343446496948Тази макар е 1.9 и ми се струва малко слаб този мотор за това купе.Изглежда много добре.
    Не искам да ти се бъркам, но в тази кола има нещо нередно.105к.с. (Евро2) се монтира ДО 2000г., през 2001г. се монтира 110к.с. (Евро3, като моята), а от 2002г. (вътрешен фейслифт) се монтира 115к.с.Може и да греша, но волана ми се струва възстановяван и ми се привиждат някакви нюанси по калниците Освен това е най-опосканото ниво на оборудване - мисля, че за тези пари може да получиш повече!Да, 2.4 е по-мощен, но харчи повече, по-скъп е за обслужване, има по-високи данъци и застраховки, тежи повече.... 1.9 е идеален - покарай на някой колега 110/115к.с. и ще се убедиш, че колата се държи прекрасно с него.Успех!П.П.Сега видях, че си от София - ако искаш може направо да покараш мойта

Коментар

Kuku написа:
      pecata написа:
      http://www.mobile.bg/11351343446496948Тази макар е 1.9 и ми се струва малко слаб този мотор за това купе.Изглежда много добре.
      Не искам да ти се бъркам, но в тази кола има нещо нередно.105к.с. (Евро2) се монтира ДО 2000г., през 2001г. се монтира 110к.с. (Евро3, като моята), а от 2002г. (вътрешен фейслифт) се монтира 115к.с.Може и да греша, но волана ми се струва възстановяван и ми се привиждат някакви нюанси по калниците Освен това е най-опосканото ниво на оборудване - мисля, че за тези пари може да получиш повече!Да, 2.4 е по-мощен, но харчи повече, по-скъп е за обслужване, има по-високи данъци и застраховки, тежи повече.... 1.9 е идеален - покарай на някой колега 110/115к.с. и ще се убедиш, че колата се държи прекрасно с него.Успех!П.П.Сега видях, че си от София - ако искаш може направо да покараш мойта
      ...в обявата пише 150 000км, а на километража 205 220 км. За скритите - не се знае.

Коментар

Impreza wrx STi 2003-2005 Това ще

Коментар

159-ка.
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
          Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
          Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp

Коментар

Знам че няма да е италианска кочинка . На първо време, ще се взима мотор. Автомобил, може би някоя Октавия живот и здраве

Коментар

БРАвО МУЛТİжЕТ...засега целта е...
              petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Бих си взел КИА Оптима, Хюндай Соната, Subaru outback, Subaru XV или някое японче от Хонда,Митсубиши или Тойота... При всички случаи ще взема по-голяма кола от бравата.
                Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Аз и на Сандеро ще съм доволен, ама не ми достига някоя и друга нула
                  FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                  Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Фиат Седичи! :P
                    `95 Punto ELX 1.2 75hp + LPG
                    http://silenbg.blogspot.com/ - Блогът ми за тренировки, хранене, здраве, уелнес...

Коментар

audi a6 седан
                      Fiat Brava ELX 1.6 16V

Коментар

Ще си карам типотуу до старини , освен ако не спечеля от тото-6/49
                        фиат типо 1.4 cat.ie Бахх Маамууу
                        Фиат Стило - 1.8 16V , 133 магарета

Коментар

Kаква ще е следващата Ви кола ?Черна.

Коментар

Immortal написа:
                            ... защо бе...?...
                            petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Immortal написа:
                              Ще се разориш от автомивки!
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Immortal написа:
                                Мутра ше се прайш,а? Мен ми липсва синьото като на бившето ми купе.
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X