Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Red Storm написа:
    Airfan написа:
    Аз нещо такова си мисля напоследък:
    Ей-това гори около 28/100 градско.А като го настъпиш на Льо Калоян (писта Дракон) или из града, разхода става 38-42/100.Вервай ми
    Пари кат шума.

Коментар

emzo написа:
      Все някой ден ще мога да си купя, такава каквото аз искам (са ми харесва на външен и вътрешен вид, да ми изпълва душата, както се казва), не да се съобразявам с поддръжка, разход и т.н.Засега точа зъби на Hyundai i40 ама след 7-8 години CRDI естествено, корейците знаят как да правят дизели, сравнително безпроблемни са.
      Алоооу, метан/газаджията, отново се заглеждаш по печки а .п.с. един път като ти влезе под кожата няма отърване май
      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Малко извън темата ама......... Заглавието и не трябва каква ще е следващата ви , ами май трябва да е за каква мечтаем да имаме . Ама така е, в България живеем мечти много, реалността е гадна .

Коментар

Мисля и в друга тема съм споделял, че пътувайки към Горубляне, преди много години с вуйчо ми, той ме попита "Каква кола ще търсим?"Аз му отговорих "Не искам италианска кола, не искам кола с 2 врати, не искам кола с АГУ!"Е,купих си ФИАТ Браво, 1.6 с АГУ, монтирано в Италия...Никога не казвай :никога: П.П. Споделял съм с приятели, че следващият път ще си купя двузонов климатроник с прикачената към него кола...

Коментар

emzo написа:
            ... Hyundai i40 ... CRDI естествено
            Това комби на живо е в пъти по-впечатляващо, по-красиво и по-желано!!!!!!!!
            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Знам, карах го , макар и много малко Уникален, за мен автомобил ! Правен е .... как да го кажа , с мерак.Дано с годините да излезе читав.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Много е добро. И новото i30 също. Киа също са много добри. Наблюдавам 2броя различни модели, единия на 100хил, другия на 50, не са мръднали. Сменил съм само габарити :DАко взимам нещо определено ще бъде от тези двете марки, всички модели от новите поколения дори в най-евтините оборудвания идват с всичко необходимо.Иначе за служебни новите Добло отново убиха всички в класа Ама и много вдигнаха цените :D Това май е единствения модел на Фиат напоследък, който става.

Коментар

Незнам един ден като тръгнеш да ги продаваш обаче как ще е.Старите направо се сриваха като цени.
                  F31 BMW 320d

Коментар

Много се отдалечаваме от темата, но бих ги сменил още преди да изтече лизинга. За мен не е приоритет колите да са мои Да му мисли лизинга как ще ги продава :D

Коментар

И малкият ми син "покара" един такъв хюндай на Auto Bild 2012. Като визия колата наистина е впечатляваща. Двамата с брат му са влюбени в Hyundai и KIA и ме убеждават да се насоча към кола от тези марки.
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

ААА ааа тази тема е за мечти.Отново съм вманиачен в дизела.Имах огромното удоволствие да покарам макар и 500 метра едно истиснко и расово дизелово автомобилче.Не мога да не се похваля и да кажа за мечтата ми
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                          ААА ааа тази тема е за мечти.Отново съм вманиачен в дизела.Имах огромното удоволствие да покарам макар и 500 метра едно истиснко и расово дизелово автомобилче.Не мога да не се похваля и да кажа за мечтата ми
                          и как е рита ли в гърба :D
                          Punto JTD
                          http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

Toni69 написа:
                            Toni69 написа:
                            LeRoKaL написа:
                            Аз искам да си купя :D Фиат Пунтo 1.2, 2000-2002 година, двувратка (тип стани да седна) :D .
                            Градски,то и аз искам да си купя Пунто /б+газ/след 2000г.,само че със четири врати,ама като няма пари, доволен съм и на това което карам в момента. :D :D :D
                            А иначе мечтата ми беше за Палио..... ама и така ще си остана с мерака.
                            Мечтата ми се сбъдна да имам Палио,ей на,имам го вече Палиото. :D
                            Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
                            Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.

Коментар

jimi69 написа:
                              BO написа:
                              и как е рита ли в гърба :D
                              Ами това не може да се опише, само може да се усети.Иначе е готино да виждаш как дизела ти сменя предавките на 5500 оборота Ама то така беше и едно бързо хоп 1-2-3 скорост и края на улицата дойде, хайде обратно и това ми беше.Иначе ако имах възможност да я раздвижа един ден из улиците щях да колабирам след това със сигурност Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Една от двете е бъдещето. Да се надявам, че ще е по-скоро
                                Прикачени файлове
                                Grande Punto 1.9 JTD Sport '06
                                Punto GT 1.4 Turbo '99
                                Punto Sporting 1.2 16v '01 - ex

Коментар

Working...
                                X