Напоследък се заглеждам по Ланча тесТис 2.4 ЖТД...ама надали ще и кандисам...По скоро налитам на БМВ 530Д е61 примерно...много ми се кара дизел с над 200 кончета...особено като е с глезотии вътре и да е автоматик Определено на есен мисля да се оглеждам ако всичко е ОК финансово и до пролетта да съм спазарил някой колица...Другото което ми е МНОГО на сърце е КАБРИО....няма голямо значение марката...само да е с твърд таван...ама незнам дали ще си харесам...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kаква ще е следващата Ви кола ?
Collapse
X
-
snake написа:BO написа:batproho написа:BO написа:Гоуфо с багажника (седан) винаги се е казвал Джета.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
GTipo написа:Нещо с 4х4. ...Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Днес изпреварих точно такова мицубиши, точно тоя цвят, но с черен капак! Видях му и интеркулера, но трудно удържах фиата и не можах да го разгледам по-подробно ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 ?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Аз пък съм решил като се замогна малко да си взема един Ford S-MAX , или нещо подобно :DFiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
Все някой ден ще мога да си купя, такава каквото аз искам (са ми харесва на външен и вътрешен вид, да ми изпълва душата, както се казва), не да се съобразявам с поддръжка, разход и т.н.Засега точа зъби на Hyundai i40 ама след 7-8 години CRDI естествено, корейците знаят как да правят дизели, сравнително безпроблемни са.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Южно корейските автомобили набират все повече сила и КИА и Хюндаи са технологично доста добре измислени....Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
-
След като изяснихме каква мисля да е следващата ми кола, ще ви кажа какви са критериите ми за избор на автомобил. Не че ги спазвам винаги и всичките де.- На първо място трябва да ми харесва на външен вид, като това включва и цвета. Никога няма да си купя зелена, кафява, бяла, жълта, розова или лилава кола. Всъщност цветовете, които винаги са ме привличали, са тъмно син, сребристо сив, гранитено сив, тъмно червен. Не е задължително условие колата да е немска, но изчистените, правилни форми на немските автомобили винаги са били за предпочитане от мен.- На второ място колата трябва да е сигурна и здрава или поне в момента на покупката да изглежда така. Репутацията на марката също е от значение за мен. Колата трябва да ме радва с безупречната си работа, а не час по час да е в сервиза.- Интериорът също е от значение. Като седна вътре, трябва да почувствам, че тази кола е правена за мен. Желателно е аурата на предишния собственик да не присъства в автомобила . Т.е. искам да е много запазена като интериор, колкото се може по-малко да се усеща това, че друг човек преди мен е притежавал тази кола.- Не държа на прекалено много екстри, но все пак климатикът, ел.стъклата, АБС, серво управление, централното заключване са задължителни. Може и да пропускам нещо. - Задължително с 4 врати и ляв волан. Модификация-седан или комби. Някои по-големи хечбеци-например Рено Лагуна 2, също ми харесват.- Не харесвам малки, ниски и/или спортни коли, но не бих си купил и прекалено голяма. Компактните класове с дължина 4,20-4,50 метра са ми най по вкуса.- Стигаме до двигателя - предпочитам бензин, но ако доверен човек ми препоръча конкретен дизелов автомобил, бих го купил. Мощност-100-130 к.с. По-малко са малко, а повече не ми трябват.- Предпочитам колата да е по-нова: 5-10 годишна. Но бих направил и компромис за някой добър, макар и по-стар екземпляр. Ами това е, проста работа . Реално две от колите си ги купих буквално за 10 минути. Едната се оказа пълен провал, а другата-сегашната ми, успешна покупка. Просто изкараха Астрид от гаража и разбрах, че я купувам. Най-дълго избирах и водих по всевъзможни сервизи първия ми опел, който се оказа може би най-успешната ми покупка.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар