pakumba написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kаква ще е следващата Ви кола ?
Collapse
X
-
Geraka написа:Geraka написа:Определено някое БМВ или Ауди и определено ще е със 2 цилиндъра повече и с 2 врати повече. Може и някоя Алфа 166, ама ще видим де.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Онзи ден, поради липса на време много накратко казах - VW Bora! Сега ще внеса необходимите пояснения . От 2 години карам кола от компактния клас на опел - астра Г. А пък преди години в продължение на цяла петилетка карах предшественика му кадет. Без да съм чак очарован от тази съвсем обикновена кола, съм впечатлен от здравината и надеждността й. И постепенно в мен се зароди идеята да имам кола от компактния клас на по-добрата немска марка, а именно VW Bora.Други възможни коли в близко бъдеще са Opel Vectra B, Volvo V40 или S40, Skoda Octavia или Lancia Libra, ама надали :D . VW Bora ми е на сърцето, сребристо сива...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
BO написа:Гоуфо с багажника (седан) винаги се е казвал Джета.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
BO написа:Гоуфо с багажника (седан) винаги се е казвал Джета.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
batproho написа:BO написа:Гоуфо с багажника (седан) винаги се е казвал Джета.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Еле пък сива си е направо тривиално, ама щом си я харесва .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
BO написа:batproho написа:BO написа:Гоуфо с багажника (седан) винаги се е казвал Джета.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
През годините се сменя името на голфа с багажник. Първо е Jetta за Golf 1 и 2, после за Golf 3 е Венто, за 4 е Bora, и сега май окончателно се върнаха към Jetta за 5 и 6. На американския пазар Golf се продава под името Rabbit, за модела с багажник не знам. p.s. Понеже ми стана интересно, реших да проверя какво казва уикипедия по въпроса - http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Jetta
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар