Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pakumba написа:
    ivailo rachev написа:
    mims написа:
    Аз съм на вълна Алфа. Мисля следващата ми коа да е Алфа ГТ бензинче, червена на цвят
    И аз от няколко дена постоянно цъкам алфи в мобиле и карс и ми се иска следващата да е или 159 или някоя Брера,пък и Жулиета не бих отказал.
    паралии
    Еее не съм паралия,аз сега се заглеждам по някакви 145-ци иначе ми се иска 159 или брера.
    Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

Geraka написа:
      Geraka написа:
      Определено някое БМВ или Ауди и определено ще е със 2 цилиндъра повече и с 2 врати повече. Може и някоя Алфа 166, ама ще видим де.
      Познал съм само в първата част. С другата мисля да поправя нещата.
      По темата определено следващата ще е такава с дизелов шестак. Твърдо е решено, както бях решил да опитам и сегашната ми:
      Прикачени файлове
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Онзи ден, поради липса на време много накратко казах - VW Bora! Сега ще внеса необходимите пояснения . От 2 години карам кола от компактния клас на опел - астра Г. А пък преди години в продължение на цяла петилетка карах предшественика му кадет. Без да съм чак очарован от тази съвсем обикновена кола, съм впечатлен от здравината и надеждността й. И постепенно в мен се зароди идеята да имам кола от компактния клас на по-добрата немска марка, а именно VW Bora.Други възможни коли в близко бъдеще са Opel Vectra B, Volvo V40 или S40, Skoda Octavia или Lancia Libra, ама надали :D . VW Bora ми е на сърцето, сребристо сива...
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Актуалният Голф с багажник в момента не се ли казва Jetta? Ако имаш предвид него, съм съгласен, че е много красив.
          Прикачени файлове
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Мисля, че Jetta е американската версия.

Коментар

Гоуфо с багажника (седан) винаги се е казвал Джета.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                Изпревари ме за малко с отговора .
                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

BO написа:
                  А Бора какво е? Да не би да не е VW с багажник? Не съм голям спец дори по фЯт, а камо ли по модификациите на VW, но все си мисля, че Джета е наименованието на Бора или Пасат за американския пазар.

Коментар

batproho написа:
                    BO написа:
                    А бе хем е така, хем не е така, защото по времето на правене на гоуф-4 дефакто аналога му с багажника е точно Бората, която показва колегата по-горе. Един от най-безличните автомобили
                    A20DTH ЖТД ама не баш
                    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Еле пък сива си е направо тривиално, ама щом си я харесва .
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

BO написа:
                        batproho написа:
                        BO написа:
                        А бе хем е така, хем не е така, защото по времето на правене на гоуф-4 дефакто аналога му с багажника е точно Бората, която показва колегата по-горе. Един от най-безличните автомобили
                        Е, явно вкусовете ни са различни. Аз например никога не бих си купил кола с цвят ла.нян, като твоята Шоколадка :D .

Коментар

Не знам дали Бора е Голф с багажник, но със сигурност технически си е чист Голф- от двг-то, през окачването, до таблото вътре. Нямам идея дали поне задните спирачки и окачване не са ги пипнали, но едва ли.
                          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                          Fiat Bravo'97 1,6 16v
                          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

бора = ус джета, лично изпробвано на местна почва.

Коментар

През годините се сменя името на голфа с багажник. Първо е Jetta за Golf 1 и 2, после за Golf 3 е Венто, за 4 е Bora, и сега май окончателно се върнаха към Jetta за 5 и 6. На американския пазар Golf се продава под името Rabbit, за модела с багажник не знам. p.s. Понеже ми стана интересно, реших да проверя какво казва уикипедия по въпроса - http://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Jetta
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Абе тая Бора вътре много ръбата бе как не заоблиха малко тези ръбати форми,все пак сме 21 век.Аз пак ще си купя фиат като порасне малкия ще му дам Либрата да кара буркани от село с нея. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
                                FIAT BRAVO 1.6
                                FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                                LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                                X