Ако успея да си го купя без да продам 1 бъбрек- А6 3.0ТДИ. Не си намирам турбо бензинов двигател...
Не си уточнил годината, иначе може и да не стигне само единия. Сега е момента да си купите голям SUV за малко пари. Един познат си е взел Туарег V10 2006та за 19 000 лв. без ДДС на само 70к км!А аз бих си взел BMW 525. напримерhttp://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...l?id=163084549
Писна ти да те друса бравото а? Возил съм се на три различни XM-a, бензинов 3.0, бензинов 2.0 турбо, и дизелов 2.5 турбо. Страхотни коли!
не, аз по принцип си исках хм, или поне ксантия, но тогава ми трябваше надеждна кола, която да не иска почти никаква поддръжка. а с хидравличните ситроени си е тичане по магазини и сервизи през 2 месеца за кви ли не простотии. сега имам повече свободно време и вече даже съм си харесал 2 хм-а! засега само размера на данъка и гражданската ме спират да си взема, ама се надявам и това да се промени. фиатката естествено остава, щото си трябва кола, за която си сигурен, че няма да те остави замислен някоя сутрин.
Ако успея да си го купя без да продам 1 бъбрек- А6 3.0ТДИ. Не си намирам турбо бензинов двигател...
Не си уточнил годината, иначе може и да не стигне само единия. Сега е момента да си купите голям SUV за малко пари. Един познат си е взел Туарег V10 2006та за 19 000 лв. без ДДС на само 70к км!А аз бих си взел BMW 525. напримерhttp://suchen.mobile.de/fahrzeuge/de...l?id=163084549
Да, да на 69К е сигурно (вадена само на селския сбор), то и пунтото е на 180 хиляди ама като го вържа за ФЕС ми показва към 2.5 милиона километра, та питам аз кой лъже сега и на колко е колата?
Програма ФЕС показва километрите в коефициент, т.е. тези 2,5млн.км. се делят на коефициента на отклонение и се получават реалните километри.... но да не разводняваме темата Турдбодизелкомби, не е ли плашеща поддръжката на поробни машини - като гледам мои приятели какви пари плащат и чак на мен ми се реве... но то си е до гребенче де
Незнам, купил я е от Банка в БГ. Може и така да е! Все пак V10 на извън градко прави 14 разход без да даваш газ.А мойта е на 88к, и като и видиш салона почти без износване ....А има варианти всякакви. Преди 3 седмици пуснахме на колежката рено клио 1.5dCi да се продава и хората които се обаждаха не вярваха че е на 52к км само. Луда работа!
Програма ФЕС показва километрите в коефициент, т.е. тези 2,5млн.км. се делят на коефициента на отклонение и се получават реалните километри.... но да не разводняваме темата Турдбодизелкомби, не е ли плашеща поддръжката на поробни машини - като гледам мои приятели какви пари плащат и чак на мен ми се реве... но то си е до гребенче де
Плашеща не бих казал! В Порше ми искат за смяна на масло и филтри 650лв., а аз си внасям маслото и си купувам сам филтрите и ми излиза малко над 200лв. По окачването сменях неща за около 250 лв. общо на 60к км като бях и от тогава нищо друго.На 4 години купуваш гуми от 350 лв. за 20" Yokohama летни от немски сайт.Всяка година нова карта за навигацията за без пари ...От тази година и данъка ми става по примлив 350 лв. (беше 700 до сега).Разхода на гориво е 8л извън градско ако спазваш знаците и не се изстрелваш много. Градко в София си от 13 до 18 - зависи по кое време и от къде минаваш. Ако си я купиш на фирма си ползваш ДДС кредит на всичко по и за нея!
Да ти кажа честно и аз бих го взел това бмв, ама може да стане само ако бъбреците рязко поскъпнат :D, затова и на А6 2005-6 бих се радвал. Обаче по принцип бягам от мерц и бмв заради задното, зимата и бутането. Макар, че като гледам много ги карат, сигурно са хубави :D
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
друго си е да ти го бута отзад, а не да ти го тегли отпред. има тръпка в задното предаване!Ходих на тест драйв на новите BMWta на писта Лесново преди около месец - всички легенди за неустойчивост са силно преувеличени! Всичките ми опити да обърна колата по таван останаха неуспешни. Не съм си и помислял за такива маневри с друга кола до сега!
Коментар