Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Stilo 1.9/2.4

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=Ox5MH...eature=related
      ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Можеби някаква такава електрическа самоделка:
        Прикачени файлове
        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Хонда Сивик 5та генерация купе, ще й сложа двигател от интегра B18C6 и ще я турбинирам Иначе от дизела не се отказвам, супер ежедневка за ходене до магазина, кефи ме много алфа 159 обаче не смятам да работя и живея за една кола, подръжката е мамата си трака А пунтото нема го дам никога, ако ще и да са разпадне си го оставям пред нас да си го гледам, не се отказвам от италянски дизел Не се заблуждавайте колеги с тия нови коли. Верно лукс е, сигурност, но е брадва, освен ако не сте бизнесмени и тва не ви бърка толкова в джоба , щото в българия почти никой нема да кара, като един обикновен европеец без познати и мутренски работи нова кола и като й свърши гаранцията да я върне и вземе нова
          Punto JTD
          http://prikachi.com/images/505/4734505h.jpg

Коментар

ситроен хм
            браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

emzo написа:
              Мнение Пуснато на: Чет, 24 Дек 2009, 11:16Малко по-реалистично колеги, за себе си знам само, че ще е дизел.Diesel addicted
              Явно нищо не знам за себе си....
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

BMW е46 320д 150 коня
                Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

emzo написа:
                  emzo написа:
                  Мнение Пуснато на: Чет, 24 Дек 2009, 11:16Малко по-реалистично колеги, за себе си знам само, че ще е дизел.Diesel addicted
                  Явно нищо не знам за себе си....
                  Явно ... И по темата
                  I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Geraka написа:
                    Определено някое БМВ или Ауди и определено ще е със 2 цилиндъра повече и с 2 врати повече. Може и някоя Алфа 166, ама ще видим де.
                    Познал съм само в първата част. С другата мисля да поправя нещата.
                    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

snake написа:
                      ... Ако ще е втора употреба: Fiat Stilo комби, VW Passat, Opel Astra или Vectra седан. Може и нещо, за което не съм се замислял, но съм сигурен в качествата му: например един приятел има страхотно дизелово Пежо (не съм сигурен за модела) 2001 г., което веднага и без колебание бих купил.
                      Това съм го писал преди 3 години и се оказва, че съм бил наясно какво искам. От 2 години карам астра Г седан (много рядко срещана модификация), както знаят много от вас. Следващата? VW Bora!
                      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

...

Mercedes нищо друго
                        Fiat Brava 1.6 16V 90HP
                        Fiat Brava 1.2 16V 80HP
                        Fiat Bravo 1.2 16V 80HP

Коментар

Според финансите ми, според състоянието на определен екземпляр. Вече не робувам на марки!
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

За все по-нарастващите пространствени нужди на семейството работа ще ми върши само комби. В тази връзка, външно ми харесва Опел Вектра, ама вътре много грозновато - приборите по таблото му са като на ЗИЛ. Ще трябва постоянно със затворени очи да карам, за да не ми се набива на очи това нещо...
                            Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

jimi69 написа:
                              Хонда Сивик 5та генерация купе
                              Това е една и от моите любими и достъпни коли, но са много дърти вече. Ще трябва да е някое от следващите поколения. Със сигурност следващата ми кола, колкото и да е далече това във времето, ще е японска, стига вече с тия евротрошки :D Honda, Mazda, Nissan, в този ред по приоритет. Ако имах парите и търсех нова кола в момента, най-вероятно щеше да е тази (бензинката, естествено :D )- http://www.mazda.bg/showroom/?t=mazda6Takumi
                              Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                              ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Аз по едни гадни обствоятелства в момента съм без кола та следващата ми ще е сравнително по- скоро от очакваното. Засега се заглеждам по алфа 156 1.6/1.8 с газ... или нещо гледам Мазда 323ф. Хонда също бих карал, но читавите са ми скъпи а другите са много стари и разбрицани ми се струва.

Коментар

Working...
                                X