Хонда Сивик 5та генерация купе, ще й сложа двигател от интегра B18C6 и ще я турбинирам Иначе от дизела не се отказвам, супер ежедневка за ходене до магазина, кефи ме много алфа 159 обаче не смятам да работя и живея за една кола, подръжката е мамата си трака А пунтото нема го дам никога, ако ще и да са разпадне си го оставям пред нас да си го гледам, не се отказвам от италянски дизел Не се заблуждавайте колеги с тия нови коли. Верно лукс е, сигурност, но е брадва, освен ако не сте бизнесмени и тва не ви бърка толкова в джоба , щото в българия почти никой нема да кара, като един обикновен европеец без познати и мутренски работи нова кола и като й свърши гаранцията да я върне и вземе нова
... Ако ще е втора употреба: Fiat Stilo комби, VW Passat, Opel Astra или Vectra седан. Може и нещо, за което не съм се замислял, но съм сигурен в качествата му: например един приятел има страхотно дизелово Пежо (не съм сигурен за модела) 2001 г., което веднага и без колебание бих купил.
Това съм го писал преди 3 години и се оказва, че съм бил наясно какво искам. От 2 години карам астра Г седан (много рядко срещана модификация), както знаят много от вас. Следващата? VW Bora!
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
За все по-нарастващите пространствени нужди на семейството работа ще ми върши само комби. В тази връзка, външно ми харесва Опел Вектра, ама вътре много грозновато - приборите по таблото му са като на ЗИЛ. Ще трябва постоянно със затворени очи да карам, за да не ми се набива на очи това нещо...
Това е една и от моите любими и достъпни коли, но са много дърти вече. Ще трябва да е някое от следващите поколения. Със сигурност следващата ми кола, колкото и да е далече това във времето, ще е японска, стига вече с тия евротрошки :D Honda, Mazda, Nissan, в този ред по приоритет. Ако имах парите и търсех нова кола в момента, най-вероятно щеше да е тази (бензинката, естествено :D )- http://www.mazda.bg/showroom/?t=mazda6Takumi
Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
ex FIAT Bravo 1.6 - RIP
Аз по едни гадни обствоятелства в момента съм без кола та следващата ми ще е сравнително по- скоро от очакваното. Засега се заглеждам по алфа 156 1.6/1.8 с газ... или нещо гледам Мазда 323ф. Хонда също бих карал, но читавите са ми скъпи а другите са много стари и разбрицани ми се струва.
Коментар