Здравеите колеги,днес пътувах малко повече от обикновено с Пунтото и ми направи впечатление следното. При спиране от скорост над 60км/ч, волана малко тресе, а също така се усеща и едно леко притрепване на педала на спирачката (няма ABS). Тъй като волана притриса леко САМО при спиране, аз си мисля, че най-вероятно проблема е в спирачните дискове.Ще съм благодарен за всяко мнение по въпроса!Предварително благодаря и пожелавам на всички весели празници!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем при спиране - Punto MK1
Collapse
X
-
Re: Проблем при спиране - Punto MK1
hann написа:Здравеите колеги,днес пътувах малко повече от обикновено с Пунтото и ми направи впечатление следното. При спиране от скорост над 60км/ч, волана малко тресе, а също така се усеща и едно леко притрепване на педала на спирачката (няма ABS). Тъй като волана притриса леко САМО при спиране, аз си мисля, че най-вероятно проблема е в спирачните дискове.Ще съм благодарен за всяко мнение по въпроса!Предварително благодаря и пожелавам на всички весели празници!!!AR 159 Ti 2,4 mJTD 210 h.p.
HONDA Accord tourer 2.2 i-DTEC Type S 180 h.p.
Kawasaki ER-6n'2012
Коментар
-
Доколкото можах да се завра под колата в този студ... Апаратите изглеждат добре. Накрайниците не мърдат, а накладките с на 2000км. За гумите не се бях замислял, защото им правих баланс преди 500км, а от тогава нямам спомен да съм скачал в големи дупки. диксковете изглеждат бая поизносени, но от какво биха се деформирали сами???Fiat Punto 1.1 '97
Коментар
-
Колеги, благодаря на всички за изказаните мнения, но се оказа, че моята кола е със собствено мнение и днес проблеми няма. Много ми е странно и не знам на какво може да се е дължал проблема, но е факт че днес проблем няма.Желая на всички весело посрещане на празниците и много здраве и успехи!!!Fiat Punto 1.1 '97
Коментар
-
Колега според мен са криви спирачни дискове.Имай на предвид,че 1 диск кара 2 смени на накладките.Засили я малко повече от 60,примерно с 80 и натисни спирачката малко по-силно,ако не тресе значи проблема не е в дисковете.БлагодаряВесели празници и на теб.Фиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар