Макар и колата ми да не е Фиат, реших, че мога да попитам и тук (все пак колите са си коли, независимо от коя марка, па и все талянски), че съм се хванал пак за главата..... Боли, боли - ще се пръсне Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Ще бъда благодарен за всякакъв съвет.Тръгвам сутринта на работа /с колата/ - първите 1-2 км - никакъв проблем. На един от поредните червени сфетофари обаче, чакайки зелено /и освободен от скорост/, забелязвам, че колата започва яко да ,,придърпва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане към знаещите - маховик или.....
Collapse
X
-
Първо ще се застраховам, че Тезиса ми е крайно непознат автомобил и освен, че ме кефи като дизайн, друго за него не знам. Сега по същество - нямам представа дали е възможно точно при този модел, но понякога решението е обръщане на маховика. Разбира се, качване на баланс машина и пребалансирането му също е задължително. Това е само една идея, дано съм полезен.
-
Rokambol написа:Първо ще се застраховам, че Тезиса ми е крайно непознат автомобил и освен, че ме кефи като дизайн, друго за него не знам. Сега по същество - нямам представа дали е възможно точно при този модел, но понякога решението е обръщане на маховика. Разбира се, качване на баланс машина и пребалансирането му също е задължително. Това е само една идея, дано съм полезен.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Съветвам те да пишеш във форума на www.axm-auto.com или директно на hit-ko и да си направиш една разходка до сервиза им в Ямбол.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Да кажа развитието на нещата......След работа прибрах я аз едвам едвам до в къщи /тоест проблема - същия/. Не я подпалих вече от страх - викам ще напрявя някоя по-голяма беля. Звъни ми Стахо от нашия Форум, дай кай да видим колата /евала :ibree: /, идва той, дига там капаци, гледа я /преди да я запалим изобщо/ - вика не виждам проблем.....Палим колата, не тресе.....Няма проблем и с превключването на първа......Шаш..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 То е ясно май вече, че не може да е маховик.Въпроса обаче остава отворен - какво се случи и най-важното може ли ПАК да се случи?Може ли нещо което изглежда изключително сериозно, да изчезне ей така отведнъж?Lancia Thesis Emblema
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар