Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане към знаещите - маховик или.....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане към знаещите - маховик или.....

Макар и колата ми да не е Фиат, реших, че мога да попитам и тук (все пак колите са си коли, независимо от коя марка, па и все талянски), че съм се хванал пак за главата..... Боли, боли - ще се пръсне Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Ще бъда благодарен за всякакъв съвет.Тръгвам сутринта на работа /с колата/ - първите 1-2 км - никакъв проблем. На един от поредните червени сфетофари обаче, чакайки зелено /и освободен от скорост/, забелязвам, че колата започва яко да ,,придърпва
    Lancia Thesis Emblema

Първо ще се застраховам, че Тезиса ми е крайно непознат автомобил и освен, че ме кефи като дизайн, друго за него не знам. Сега по същество - нямам представа дали е възможно точно при този модел, но понякога решението е обръщане на маховика. Разбира се, качване на баланс машина и пребалансирането му също е задължително. Това е само една идея, дано съм полезен.
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Rokambol написа:
      Първо ще се застраховам, че Тезиса ми е крайно непознат автомобил и освен, че ме кефи като дизайн, друго за него не знам. Сега по същество - нямам представа дали е възможно точно при този модел, но понякога решението е обръщане на маховика. Разбира се, качване на баланс машина и пребалансирането му също е задължително. Това е само една идея, дано съм полезен.
      да, но се предполага, че маховика тук е демпферен, но и на мен ми е крайно непознат модела, просто предполагам.
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Съветвам те да пишеш във форума на www.axm-auto.com или директно на hit-ko и да си направиш една разходка до сервиза им в Ямбол.
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Ако може да погадая,ако е маховик би трябвало да се тресе целия мотор винаги когато работи.С какъв двигател е?Гледам ,че има 2.0 20V turbo, 2.4jtd също,достатъчно познати са и двата.Мисля си за съединител пак или скорости.Весели празници.

Коментар

Тука и да гадаем - по скоро ще ти попречим, отколкото да ти помогнем, тъй като надали някой познава в детайли Тезис-а. Моя съвет е да отскочиш до сервиза на АХМ-Ауто в Ямбол.

Коментар

м

ако е 2.4 съм запознат донякаде с нея.има денферен маховик може да си намериш втора употреба от алфа 156 2.4жтд.мотора както и маховика са същите.алфата трябва дае след 2000г.тези които са 150 коня.-
              тел.0897943620

Коментар

Да кажа развитието на нещата......След работа прибрах я аз едвам едвам до в къщи /тоест проблема - същия/. Не я подпалих вече от страх - викам ще напрявя някоя по-голяма беля. Звъни ми Стахо от нашия Форум, дай кай да видим колата /евала :ibree: /, идва той, дига там капаци, гледа я /преди да я запалим изобщо/ - вика не виждам проблем.....Палим колата, не тресе.....Няма проблем и с превключването на първа......Шаш..... Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 То е ясно май вече, че не може да е маховик.Въпроса обаче остава отворен - какво се случи и най-важното може ли ПАК да се случи?Може ли нещо което изглежда изключително сериозно, да изчезне ей така отведнъж?
                Lancia Thesis Emblema

Коментар

Working...
                X