Здравейте отново,този път искам да питам дали вашите Брави или Браво имат кори под моторите.Гледам моя има ушички,ама няма кора.Ако има,дайте акъл от къде мога да намеря,4е в тия калища,мотора ми е е целия в кал.благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
моля кажете за кората
Collapse
X
-
Темата е за кора, извинете че нямам браво или брава, но уверявам ви има и други модели фиатиДа и моето палио няма кора, но моторът не е мръсен. В големите дъждове имах един път малък проблем (непривичен шум, нищо повече) с намокрени ремъци и ролки. За пореден път изразявам учудването си за тези кори: карал съм шкода, лада, опел и ъъъъ за такова животно (кора под двигателя) не бях чувал докато не взех фиата. Не знам, това някаква приумица на фиат ли е или съвременните коли вече имат такива кори
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
всички марки и модели автомобили имат възможност за слагане на такава кораа Мерцедес и БМВ задължително слагат. Останалите вече гледат от най-дребни неща да вземат парички... просто това е... иначе кората е много полезна и е хубаво човек да я има! не предпазва само от кал, ами и от камъчета!аз на мойта Брава и се чудя... отдолу цялата е в кори, изглежда като кутия, а точно под двигателя няма никой... нищо не им е пречило на Фиат-ците да й сложат една кора, ама ...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Абе и аз малко да се намеся и аз имам кора и докато свикнааааа. Имам впредвид че постоянно го "суркам" по нашите "равни" пътища. Ама добре е измислено като вдигна капака-горния( а аз рядко го правя след като купих FIAT) всичко е чистичко -само прахоляк. Браво FIAT-Браво.Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар