Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

моля кажете за кората

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

моля кажете за кората

Здравейте отново,този път искам да питам дали вашите Брави или Браво имат кори под моторите.Гледам моя има ушички,ама няма кора.Ако има,дайте акъл от къде мога да намеря,4е в тия калища,мотора ми е е целия в кал.благодаря
    Фиат Браво СХ 1.4 12V / Фиат 2 х 7850hp

Моята е БРАВА 1.8 и има кора под двигателя но доколкото знам това се брои за екстра

Коментар

Темата е за кора, извинете че нямам браво или брава, но уверявам ви има и други модели фиати Да и моето палио няма кора, но моторът не е мръсен. В големите дъждове имах един път малък проблем (непривичен шум, нищо повече) с намокрени ремъци и ролки. За пореден път изразявам учудването си за тези кори: карал съм шкода, лада, опел и ъъъъ за такова животно (кора под двигателя) не бях чувал докато не взех фиата. Не знам, това някаква приумица на фиат ли е или съвременните коли вече имат такива кори
      Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Мисля,че други марки също слагат такива кори.Аз имам кора и отделно имам втора малка която предпазва датчика на коляновия вал.За зимата е добре да предпазва от калта,но лятото маслото загрява малко повечко,защото картера е закрит от нея.
        COUPE 1.8 16V
        Volvo XC90 T6

Коментар

всички марки и модели автомобили имат възможност за слагане на такава кораа Мерцедес и БМВ задължително слагат. Останалите вече гледат от най-дребни неща да вземат парички... просто това е... иначе кората е много полезна и е хубаво човек да я има! не предпазва само от кал, ами и от камъчета!аз на мойта Брава и се чудя... отдолу цялата е в кори, изглежда като кутия, а точно под двигателя няма никой... нищо не им е пречило на Фиат-ците да й сложат една кора, ама ...
          FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Абе и аз малко да се намеся и аз имам кора и докато свикнааааа. Имам впредвид че постоянно го "суркам" по нашите "равни" пътища. Ама добре е измислено като вдигна капака-горния( а аз рядко го правя след като купих FIAT) всичко е чистичко -само прахоляк. Браво FIAT-Браво.
            Alfa Romeo 166 2,4 JTD
            Lancia Y

Коментар

Working...
            X