Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто 1.7тд-нямам уредите за Турбото и Маслото ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто 1.7тд-нямам уредите за Турбото и Маслото ?

Със старото табло съм. Мога ли да си сложа това с уредите и дали ги има тези датчици съответно ?
    Когато всичко е срещу теб, значи си в грешното платно.

Re: Пунто 1.7тд-нямам уредите за Турбото и Маслото ?

gociy написа:
    Със старото табло съм. Мога ли да си сложа това с уредите и дали ги има тези датчици съответно ?
    Датчика за налягането на маслото няма да го имаш. Трябва да се преправя там.Датчика за надува на турбината е чисто механичен - с маркуче от смукателния колектор.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

А някой ако има Пунто оригинално така-ако може снимки ????

Коментар

И на мен ми се ще да поставя на пандата, за налягане на маслото, но не ми остава време! Ориентирал съм се към такъв от лада. Целия комплект - датчик, прибор в купето и кабели, бяха около 30лв нови. Но трябва и малко стругарска работа, за датчика. Също така и напасване на прибора в купето. Успех.
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Благодаря ! За сега ще чакам и ще видим за напред. Още някой друг съвет

Коментар

http://alvanovo.snimka.bg/automobile...99единия уред с датчика струва към 15лвкабелите са почти без парипреходника се прави много лесноза момента работят без проблемидоволен съм
            Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

Благодаря колега !! Това обаче е за маслото. Ще чакам и за турбото и почвам

Коментар

Да бе, ти представяш ли си да сложиш такива уреди върху таблото, вместо да си вземеш оригинално табло и да си го направиш него.Но разни хора, разни идеали.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Така де ? ама дали имам датчиците за уредите незнам ???? И със тея калпавите букси на таблото

Коментар

Колега alvanovo, от къде си купил уредите и датчиците?
                    FIAT PUNTO 1,7TD ELX

Коментар

gociy написа:
                      Така де ? ама дали имам датчиците за уредите незнам ???? И със тея калпавите букси на таблото
                      Още в първия отговор на темата получаваш отговор на въпроса ти.Какво още очакваш?
                      A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

BO написа:
                        gociy написа:
                        Още в първия отговор на темата получаваш отговор на въпроса ти.Какво още очакваш?
                        Благодаря колега ! Остава само да си намеря табло. Благодаря и на всичките колеги които писаха

Коментар

Working...
                        X