Здравейте колеги! Вече втори ден колата ми стои замръзнала. Имаше поледица при нас и цялата става 0.5см лед. Него го остъргах но не мога по никакъв начин да отворя вратите. Дайте съвет с кво може да ги отворим тези врати? Някакви срей-ове ли с какво и аз вече не знам... Помагайте
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ замръзнали врати
Collapse
X
-
Meril
На всички бензиностанции има спрейове за замръзнали врати. Аз от миналата година съм си взела два броя.
Коментар
-
busho_101 написа:По-скоро трябва да облееш уплътненията - фугите между вратата и купето. И разбира се много молитви и "МАМАТА"Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:busho_101 написа:По-скоро трябва да облееш уплътненията - фугите между вратата и купето. И разбира се много молитви и "МАМАТА"
Коментар
-
nikolce написа:А с тефлонов спрей дали ще стане, че имам такъв? Намазал съм я с парафин, и е добре, ама да питам де .Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
nikolce написа:А с тефлонов спрей дали ще стане, че имам такъв? Намазал съм я с парафин, и е добре, ама да питам де .MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
-
Аз моята я отварям с почукване по цялата периферия на вратата, като първо отварям задната, за да има къде да подхвана предната. В никакъв случай не дърпай за дръжката, въпреки че ФИАТските са по-здрави от Ланчийските (на Дедрата това е едно от слабите места).Има опасност разбира се да се скъса някое гумено уплътнение...риск.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар