колеги както и нямаше нищо на фиатката оставих я на паркинга в работата и тогава завалч сняг и стана студено и тръгвам си да си ходя запалих и изчаках да загрее но в момента в които почна да загрява и то загряваше по бързо от обикновенно започна да придърпва и да загасва. запалих пак и натиснах педала на газта да я даржа в обороти но педала е натиснат а колата не се форсираше или ако се исфорсира то беше с закъснение.температурата показваше над 90 градуса а парното духаше студено. какво може да и е на баба фиат ???? благодаря предварително ))
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем-фиат темпра
Collapse
X
-
По принцип това със загряването и студеното парно се случва когато ти замръзне нещо по охладителната система.Или при липса на течност.Проверявал ли си ги тези неща?Имам предвид в какво състояние е антифриза, какво ми е нивото?Като се има предвид студа, предполагам е първотоI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
[quote="Esper"]По принцип това със загряването и студеното парно се случва когато ти замръзне нещо по охладителната система.Или при липса на течност.Проверявал ли си ги тези неща?Имам предвид в какво състояние е антифриза, какво ми е нивото?Като се има предвид студа, предполагам е първото [/quoteза тази нощ съм я оставил в един гараж на +6 градуса за да се размрази ако е от това и съм взел антифриз макар че слагах да долея и дано да няма спукани саидиненя ми просто да е замръзнала )) мерси за отговорите )) ако имате нещо друго 6те се радвам за да науча вариантите че утре треа да се прави ))
Коментар
-
Под проверка на антифриза визирам да се провери гъстотата му, респективно точката на замръзваме.Имат такива инструменти по сервизите, респективно и се продават в магазините за авто-аксесоари.Едва ли са по-скъпи от 5 лева.Температурите не са падали чак толкова много, така, че дори и да е замръзнала едва ли ще има поражения.Освен ако не си я прегрял след това П.С: Избягвай при да заменяш букви с цифри.В разрез с правилата на форума е.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
[quote="Esper"]Под проверка на антифриза визирам да се провери гъстотата му, респективно точката на замръзваме.Имат такива инструменти по сервизите, респективно и се продават в магазините за авто-аксесоари.Едва ли са по-скъпи от 5 лева.Температурите не са падали чак толкова много, така, че дори и да е замръзнала едва ли ще има поражения.Освен ако не си я прегрял след това П.С: Избягвай при да заменяш букви с цифри.В разрез с правилата на форума е.[/quблагодаря за мненята и съветите . колата си е била замръзнала и добре че не е спукала гарнитура източих предишната течност и налях нов антифриз и за сега проблема е решен дано няма подобни случки и други пораженя които да се обадат за напред.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар