Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем-фиат темпра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем-фиат темпра

колеги както и нямаше нищо на фиатката оставих я на паркинга в работата и тогава завалч сняг и стана студено и тръгвам си да си ходя запалих и изчаках да загрее но в момента в които почна да загрява и то загряваше по бързо от обикновенно започна да придърпва и да загасва. запалих пак и натиснах педала на газта да я даржа в обороти но педала е натиснат а колата не се форсираше или ако се исфорсира то беше с закъснение.температурата показваше над 90 градуса а парното духаше студено. какво може да и е на баба фиат ???? благодаря предварително ))

Заминал ти е температурния дачик най вероятно
    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
    .

Коментар

Спукан маркуч и изтекла охладителна течност?Виж си нивото в казанчето.

Коментар

cs_aleksandar написа:
        Заминал ти е температурния дачик най вероятно
        това ще го проверя но защо придърпваше и не се форсираше и гаснеше ??? и чак след като ме дърпаха и след като работи 30 мин спря да гасне но пак си духаше студено (

Коментар

По принцип това със загряването и студеното парно се случва когато ти замръзне нещо по охладителната система.Или при липса на течност.Проверявал ли си ги тези неща?Имам предвид в какво състояние е антифриза, какво ми е нивото?Като се има предвид студа, предполагам е първото
          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

[quote="Esper"]По принцип това със загряването и студеното парно се случва когато ти замръзне нещо по охладителната система.Или при липса на течност.Проверявал ли си ги тези неща?Имам предвид в какво състояние е антифриза, какво ми е нивото?Като се има предвид студа, предполагам е първото [/quoteза тази нощ съм я оставил в един гараж на +6 градуса за да се размрази ако е от това и съм взел антифриз макар че слагах да долея и дано да няма спукани саидиненя ми просто да е замръзнала )) мерси за отговорите )) ако имате нещо друго 6те се радвам за да науча вариантите че утре треа да се прави ))

Коментар

Под проверка на антифриза визирам да се провери гъстотата му, респективно точката на замръзваме.Имат такива инструменти по сервизите, респективно и се продават в магазините за авто-аксесоари.Едва ли са по-скъпи от 5 лева.Температурите не са падали чак толкова много, така, че дори и да е замръзнала едва ли ще има поражения.Освен ако не си я прегрял след това П.С: Избягвай при да заменяш букви с цифри.В разрез с правилата на форума е.
              I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

[quote="Esper"]Под проверка на антифриза визирам да се провери гъстотата му, респективно точката на замръзваме.Имат такива инструменти по сервизите, респективно и се продават в магазините за авто-аксесоари.Едва ли са по-скъпи от 5 лева.Температурите не са падали чак толкова много, така, че дори и да е замръзнала едва ли ще има поражения.Освен ако не си я прегрял след това П.С: Избягвай при да заменяш букви с цифри.В разрез с правилата на форума е.[/quблагодаря за мненята и съветите . колата си е била замръзнала и добре че не е спукала гарнитура източих предишната течност и налях нов антифриз и за сега проблема е решен дано няма подобни случки и други пораженя които да се обадат за напред.

Коментар

Working...
                X