Колеги замръзнаха ми чистачките и нямат мърдане помагайте как да ги размразя защото с вода не стана нещо...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замръзнали предни чистачки?
Collapse
X
-
Synthy написа:с духалка/сушуар. Пускаш да духа там 10-15 мин. и трябва да се оправи. За по-добър ефект махни ако можеш пластмасовата кора.
Коментар
-
най-много да направиш късо съединение. там където се намира машинката е защитено (относително) от вода, и не бива да се мокри. остави колата малко на слънце като няма кабели за духалка."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Внимавайте с топлата вода, че поставянето на нов прозорец е скъпо удоволствие. Вероятно самото моторче е замръзнало, ако можеш да окачиш кората само където е моторчето и да пъхнеш накрайника на един сешоар ще стане, друго по механизма не вярвам да е замръзнало, защото механизма е на ябълки, само шлиците на чистачките може да са стегнали, почни от тях като начало.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Вчера докато си чистих колата забелязах че и на мен са ми замразнали чистачките. Но след като ги почистих от снега ги дръпнах леко и се оправиха. После ги пробвах и работеха. За мое нещастие обаче са ми свили задната чистачка.Само не знам за какво им е притрябвала толкова.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
fiatmaniak написа:Вчера докато си чистих колата забелязах че и на мен са ми замразнали чистачките. Но след като ги почистих от снега ги дръпнах леко и се оправиха. После ги пробвах и работеха. За мое нещастие обаче са ми свили задната чистачка.Само не знам за какво им е притрябвала толкова.
Коментар
-
доларчо, а ти провери ли дали изобщо отива ток до моторчето? То е доста мощно, и като цяло не е лесно да го спреш да не върти, бая трябва да се потрудиш да го застопориш. Провери си бушоните. А като махнеш кората, измери с мултицет дали отива напрежение към релето."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:доларчо, а ти провери ли дали изобщо отива ток до моторчето? То е доста мощно, и като цяло не е лесно да го спреш да не върти, бая трябва да се потрудиш да го застопориш. Провери си бушоните. А като махнеш кората, измери с мултицет дали отива напрежение към релето.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар