Какво масло да му сложа на Пунто ELX 75 1,2 MPI .Четох из форума за Селениа Голд.Добро ли е това масло или може би не6то по скъпо и по-добро,а това вече вие ще го кажете.Колата е на 120к км.Моля препоръчаите ми някое масло и естествено някаква средна цена.П.С. Ако някои не го марзи може да ми препоръча ремак,ролки,филтри и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Масло за Пунто
Collapse
X
-
Отивам в магазина да си копувам ремак и първото нещо което ме попитаха е "колко зъба ти е ремакът" обаче аз незнам и се отказах от "тука има -тика няма".И така някой ще ми каже ли какъв ремак да си взема(с колко зъба).Колата е с две ролки ако несе лъжа.И другото което ме интересуваше как да познаем че един ремак или ролка е заминал/а.Punto ELX
Коментар
-
Изкам да ви попитам за окачването и тъи като става дъма за една и съща кола не ми се пускаше друга тема.Окачването на Пунтото е много твърдо можеби на всички е така но тъи като не сам карал друго незнам.На дупките имам чувството че ще се разпадне,на завоите е много стабилна ама на лош асвалт мале мале.Нормално ли е това и как може на се оправи?П.С. Ролката я гледах по каталог и беше под 20лв.Без климатик е колата.Видя ми се доста евтино и рещих да попитам може да сме обаркали нещо в каталога.Punto ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар