Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Масло за Пунто

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Масло за Пунто

    Какво масло да му сложа на Пунто ELX 75 1,2 MPI .Четох из форума за Селениа Голд.Добро ли е това масло или може би не6то по скъпо и по-добро,а това вече вие ще го кажете.Колата е на 120к км.Моля препоръчаите ми някое масло и естествено някаква средна цена.П.С. Ако някои не го марзи може да ми препоръча ремак,ролки,филтри и т.н.
    Punto ELX

    #2
    ми аз на моито пунто му сложих селениа 20 к води се че ми е на 114000 хиляди дали е вярно не се знае агренажен ремъk powergrip и goodyear филтри ufi ролката нямам спомен как се казваше 88лв я платих
    Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
    Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
    Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

    Коментар


      #3
      Отивам в магазина да си копувам ремак и първото нещо което ме попитаха е "колко зъба ти е ремакът" обаче аз незнам и се отказах от "тука има -тика няма".И така някой ще ми каже ли какъв ремак да си взема(с колко зъба).Колата е с две ролки ако несе лъжа.И другото което ме интересуваше как да познаем че един ремак или ролка е заминал/а.
      Punto ELX

      Коментар


        #4
        ми казваш си модела и годината и от там ти намерят с какъв ремък си и колко ролки емм като свалиш ще видиш но е по добре да си ги смениш пък после през определения интервал от километри
        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

        Коментар


          #5
          Re: Масло за Пунто

          bmw_boy написа:
          .Колата е на 120к км
          кво е тва?!? ... извиняай ч питам..
          FIAT PUNTO 6 SPEED
          FIAT MAREA 1.9 TD

          Защо идиотите са толкова много, а куршумите толкова малко?!

          Коментар


            #6
            Изкам да ви попитам за окачването и тъи като става дъма за една и съща кола не ми се пускаше друга тема.Окачването на Пунтото е много твърдо можеби на всички е така но тъи като не сам карал друго незнам.На дупките имам чувството че ще се разпадне,на завоите е много стабилна ама на лош асвалт мале мале.Нормално ли е това и как може на се оправи?П.С. Ролката я гледах по каталог и беше под 20лв.Без климатик е колата.Видя ми се доста евтино и рещих да попитам може да сме обаркали нещо в каталога.
            Punto ELX

            Коментар

            Working...
            X