Даже говорят за спиране от движение на автомобила, но вече двама приятели ги хващат така и се разминават само с предупреждения.
Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш! http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Те нека си говорят мен са ме спирали 3 пъти от движение точно такива разни много разбиращи полицаи. В закона ясно е написано за какво могат да те спрат от движение. Първия път началника на КАТ лично ми върна талона на колата втория път осъдих началник на РПУ и си взех талона точно за черните стъкла и третия път се наложи да отида с решението на делото при друг началник и да си спестим ново дело си взех талона. Ако някой ми покаже в закона къде точно пише че спират колата евала на него
От правилника за прилагане на ЗДП Чл. 13. Забранено е поставянето на пердета на стъклата на предните врати и на задното стъкло. Допуска се поставяне на пердета на стъклата на задните врати само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
От правилника за прилагане на ЗДП Чл. 13. Забранено е поставянето на пердета на стъклата на предните врати и на задното стъкло. Допуска се поставяне на пердета на стъклата на задните врати само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила.
както и това ЗДвП 2009г. Чл. 105. (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) (1) Забранява се ограничаване на видимостта през челното стъкло и през страничните стъкла на автомобила, осигуряващи видимостта на водача към пътя, както и намаляване на прозрачността им. (2) Ограничаване на видимостта през стъклата на задните врати на леките автомобили, както и намаляване на прозрачността им, се допуска само при наличие на огледала за виждане назад от двете страни на автомобила. Са задълженията на водача и изисквания към пътните превозни средства. За нарушаването на тези изисквания и задължения водача носи административнонаказателна отговорност (глоба).
нямам против, но тук говорим за ЗАДНОТО СТЪКЛО и никъде не пише нищо за изключение при наличие на странични огледала или каквото и да е изключение за задния джам.
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Колега и аз имам фолио на задния джам, спирали са ме и са ми правили забележка само за това, че не съм си лепнал знака, че карам на газ (аз съм го лепнал от вътрешната страна и не се вижда от фолиото), така, че няма проблем със задното стъкло
Първо исакх аз сам да си го правя .. но от представителството на Лумар в София ми обявиха една интересна цена за квадратен метър ... и като се заислих колко ще ми трябва и ако сгреша какво става .. реших, че по изгодно ще ми е да ми го направят както трябва Цифрата е с малко надценнка в сервиза, от цената която ми обявиха от фирмата. За мен това е по изгодния вариянт.
Колега незнам как това може да е вярно поради причината че има много коли на които има фабрично поставено.За другото дали е по - добре затъмняване или оргинално перде аз съм за второто понеже можеш да го сваляш и махаш по всяко време докато с потъмнявана по друг начин не е така. Иначе с фолио найстина става много готино.Аз най - вероятно ще сложа щората от дедрата. Искаше ми се да си намеря от мареа но явно няма да стане.поздрави
Коментар