Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Капачката на разширителен съд колко бара?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Капачката на разширителен съд колко бара?

Колеги, колко бара трябва да е капачката на разширителния съд на Браво 1.6, 103 к.с. с климатик януари 1998г. никъде не намерих никакви данни, единствено в Аутодата излиза, че е трябва да е 1 бар, защото там пище 0.98 в сайта на Хитко откривам варианти от 1 бар и 0.7 бара за този модел в ePER излизат номера, но никъде в описанието няма колко бара е!
    Fiat Bravo 1.6, 16V, 103 к.с.,
    182A4.000, 1998г.

На самата капачка никъде ли не пише.

Коментар

chaveto написа:
      На самата капачка никъде ли не пише.
      ассолютно никъде не пише колко бара есамо сериини номера, по който никде не мога да намеря колко бара е
      182A4.000, 1998г.

Коментар

Взимаш оригиналния номер от EPER и го намираш в axm auto. Там си пише на колко бара е капачката. На мен ми излиза 0.7 бара. Ако не можеш да се оправиш пусни оригиналния номер и ще ти кажа.
        Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Отиди в АХМ в Люлин,имат каталози и са мн.услужливи момчетата.А и по самата капачка ще ти кажат на колко атм. отваря.На Пунто 1.1 е 0.7 и струваше 2-3 лева,ако не се лъжа.

Коментар

maskarata написа:
            Взимаш оригиналния номер от EPER и го намираш в axm auto. Там си пише на колко бара е капачката. На мен ми излиза 0.7 бара. Ако не можеш да се оправиш пусни оригиналния номер и ще ти кажа.
            на капачките отгоре или отдолу не пише колко бара са, като гледам аьм излизат и модлеи с 0.7 бара, но ми се струва малко малко да е това наляганежсе пак повечето автомобили са между 1 и 1.4 бара наляганеако системата е за 0.7 бара асложа капачка 1 бар дали може да избие отнякъде ?
            182A4.000, 1998г.

Коментар

Внимавайте с тези клапани!!! Този клапан при мен се оказа със заводски дефект. И да ви кажа честно само в Александър Ауто намерих читав. От АХМ в Люлин си взех една дето изкара 3 км. - нямам думи. А като им видите и изработката.......................... В АА си взех за 20лв. оригинална и до сега ~2 год. няма проблем. Моята е на 1.4бара.
              Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

martez написа:
                maskarata написа:
                на капачките отгоре или отдолу не пише колко бара са, като гледам аьм излизат и модлеи с 0.7 бара, но ми се струва малко малко да е това наляганежсе пак повечето автомобили са между 1 и 1.4 бара наляганеако системата е за 0.7 бара асложа капачка 1 бар дали може да избие отнякъде ?
                Пак ти казвам влез в EPER, въведи си VIN-a и виж за твоята кола, кой е оригиналния номер на капачката, след това влез в каталога на axm-auto и виж за този оригинален номер каква капачка ти трябва. Три вида са 0,7, 1 и 1,4 бара.
                Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

Както толкова те интересува дали ще отвори на 0.7 или на 1 бар?
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

BO написа:
                    интересуваме разбира се, ако системата е за 0.7 бара а не отваря до 1 бар значи ште се образува излишно налягане в системата и може да избие отнякоя гарнитура или съединение
                    182A4.000, 1998г.

Коментар

martez написа:
                      BO написа:
                      интересуваме разбира се, ако системата е за 0.7 бара а не отваря до 1 бар значи ште се образува излишно налягане в системата и може да избие отнякоя гарнитура или съединение
                      Дай си VIN-a и ще ти кажа на колко бара ти е капачката.
                      Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

maskarata написа:
                        martez написа:
                        BO написа:
                        Дай си VIN-a и ще ти кажа на колко бара ти е капачката.
                        открих я по VIN-а, излиза че е на 0.7 барсхте жидя за такава, а ако няма ще взема за 1 бар, не мисля че може да окаже кои знае колко по различно тази разликаа защо в Епер-а няма данни на колко бара е капачката а излизат само сериини номераединствено съдиме че е 0.7 бар-а защото в АХМ пише, че този сериен номер е 0.7 бардругаде никаде не намерих че дадения сериен номер е 0.7 бар-а и ли че за 1.6 мотова е 0.7 бар-а
                        182A4.000, 1998г.

Коментар

Капачките на всички модели Фиат Браво/а, без изключение, са 1.0 Бар Ако в колата си Фиат Браво/а имате капачка за по-ниско налягане - то тя със сигурност не е за вашата кола. Номер на капачката - 46556737 Капачката която в сайта на Христо излиза 0.7 бара - изобщо не отговаря на този оригинален номер.

Коментар

ogi28b написа:
                            Капачките на всички модели Фиат Браво/а, без изключение, са 1.0 Бар Ако в колата си Фиат Браво/а имате капачка за по-ниско налягане - то тя със сигурност не е за вашата кола. Номер на капачката - 46556737 Капачката която в сайта на Христо излиза 0.7 бара - изобщо не отговаря на този оригинален номер.
                            На мен пък ми отговаря.
                            Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ

Коментар

martez написа:
                              BO написа:
                              Не се притеснявай.Ти стигнеш ли до момента, в който ще разчиташ тази разлика от 0.3 бара да те спаси от евентуален проблем, който го описваш повярвай, че ще бъде късно.
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Working...
                              X