Първо да попитам различават ли се крушките на халогените и на фаровете. Има значение нали? И второ: Как мога да си сменя крушките на халогените... Просто сикам да сложа белички а пък нямам канал ?! Има ли друг начин или да ходя пак при майсторите?Благодаря предварително! :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Халогени на Пунто МК1
Collapse
X
-
Re: Халогени на Пунто МК1
oTBpaTuTko написа:Първо да попитам различават ли се крушките на халогените и на фаровете. Има значение нали? И второ: Как мога да си сменя крушките на халогените... Просто сикам да сложа белички а пък нямам канал ?! Има ли друг начин или да ходя пак при майсторите?Благодаря предварително! :P
-
Колеги типа крушки при пунто мк1 е зависимост дали фара е едно или двусекционен, на двусекционните(мод ЕЛХ) е Н1Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
абе колега на халогените са Н-3 а на фаровете си със Н-4. когато си със двусекционни фарове крушките тогава са Н-1.няма как да поставиш нафаровете други крушку. досега несъм видял пунто със Н-3 на фаровете(дане кажа че няма кола която е със Н-3 крушки за фаровете) Н-3 се поставя предимно на халогените. погледни линка който е дал колегата и ще се обедиш във това.Поздрави!
Коментар
-
Крушката на халогена ти е Н-3 с кабелче. Смяната става, като се свали гумата и след това се развият няколко винчета на подкалиника и оттам вече има достъп до халогена. Развива се гривната на самия халоген там вече е крушката и се сменя. Не е нужно нито канал ,нито да се сваля бронята или халогена, още по-малко може да се бръкне под бронята. Това е при Пунто.Фиат Пунто 1,2 HSD
Коментар
-
Е много ясно. Аз ги видях тези неща и ти благодаря Jack Daniels... отначало хич не те разбрах за гумите ляво дясно, но като го видях си го рпедставих веднага и няма смисъл да се сваля цяалта гума, аз съм гъвкав и колата малка Чакам все удобен момент, а той скоро няма да дойде с тез снегове, ледове и т.н. И дано да е от крушката, че ако е от кабелаците незнам какво ще правяТанцувай с любов!
Fiat Punto SX 1.2 60+ ;=]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар