Моля ви да ми кажете каква може да е причината от изгоряла гарнитура на "ГЛАВАТА"(мисля че има смесване)-и колко струва ремонта,колата е БРАВО-2.0 20в.Мерси предварителноПозоволих си да променя заглавието на тематаМитко
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прегоряла гарнитура на глава Bravo HGT
Collapse
X
-
Прегоряла гарнитура на глава Bravo HGT
FIAT BRAVO 2.0 20v
http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpgЕтикети: –
-
Прегряване на двигателя температура над 110 градуса. От какво е прегряла е друг въпрос. Всичко зависи какви поражения има по главата. Ако има неравности може да се наложи фрезоване, нова гарнитура+труд, като и трябва да се види от какво е прегряла колата. Това е една от причините. А защо мислиш че е прегряла? Мислиш, че има смесване или има?
-
Може просто да и е дошло времето на гарнитурата, а не да "изгоряла". Разбира се това е най-безболезният вариант. На елементарен двигател сам съм сменал гарнитура на глава, не е философия, само инструмвнти да имаш и най-вече динамометричен ключ. Макар, че аз стягах на око и до ден днешен вече три година колата си ОК! Но това не го препоръчвам на никой, особено на HGT двигател!!!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Re: Прегоряла гарнитура на глава Bravo HGT
team написа:Моля ви да ми кажете каква може да е причината от изгоряла гарнитура на "ГЛАВАТА"(мисля че има смесване)-и колко струва ремонта,колата е БРАВО-2.0 20в.Мерси предварително"..разбушувалите се емоции в мен катализираха горчива сълза, която сякаш
дирижирана от изкусен режисьор тупна точно върху ключодържателя ми "Фиат" , на който стои ключът към "сърцето" на моят автомобил.." :]
Brava 1.4 12V
Коментар
-
source написа:....след тези смени, колата много бързо вдига температурата стои си винаги до средата, но не е вдигала повече от това. Това проблем ли е, ако е на какво се дължи?...FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
tonov написа:source написа:....след тези смени, колата много бързо вдига температурата стои си винаги до средата, но не е вдигала повече от това. Това проблем ли е, ако е на какво се дължи?...FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Както колегите казаха това е работещ термостат достига бързо работна температураи след това отваря.Моят термостат отваря на 80 градуса а перката се включва на 90как знам че се отваря там ли>?защото градусите тъй като е електронно таблото се променят по 1и като отвори слизат на 78-79 заради по студената вода в радятора Моя ремонт за смяна на гарнитура беше около 200-250лв няма смисъл да отваряш и да не смениш семеринги гумички и всички гарнитури та затова сатава така неприятно УспехПо добре по-късно с 20 минути на тоя свят от колкото 40 години по-рано на оня.
Дедра Турбо Интеграле
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар