Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Замръзване на скоростен лост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз лично съм поливал с това масло, с което карам колата, което значи че ако то създаде проблем при жилото, какво ли ще е вътре в картера

Коментар

ogi28b написа:
      zimin написа:
      Fiat_Punto11 написа:
      и аз съм тъи с ръчната ... ,че неиска да освободи ... и доста са сурне ... ма като включа задна и освобождава.Ама маи ми са е отделило едното феродо на задната гума ... шото не държеше на прегледите като минавах
      еми то затова като застудее мъдрите шофиори не опъват ръчната :D
      Мъдрите шофьори си ремонтират жилата , а тея дето не опъват ръчната за да не им замръзне не са мъдри, а по-скоро не искат да си оправят проблема. При изправна ръчна спирачка е недопустимо да има замръзване.
      Много мъдро изказване,трябва да си мъдрец.
      Marea HLX 147ps

Коментар

zamrazvane na skorosten lost

Това с скоростния лост и аз го имам карам фиат брава 1.9 тд100 и днес май скасах жилото което движи лоста на ляво и дясно или не знам вече кое защото включва само 3-та и 4-та нищо друго и се движи свободно и не знам защо го прави (правеше) но беше само като е дтудено аз и сложих масло но не се получи да отпусне ами само се чу пук и толкова и ще се наложи да вляза в бокса което е кофти в това време но ако някои знае някои да работи хубаво и не много скапо нека ми пише благодаря
        TheHell

Коментар

Gofi написа:
          Много мъдро изказване,трябва да си мъдрец.
          Сега е момента да обосновеш това което казваш, в противен случай нямам избор освен да докладвам поста ти като спам.

Коментар

Днес имах и аз 2 обаждания по телефона от собственици на пунтота, че скоростите са блокирали на първа (всъщност така са ги оставили паркирани на първа и не могат да изключат). Едното беше от момиче. Действително е много неприятно. Какво да й обяснявам? Аз съм наясно, че е от жилото, но тя вече не е сигурна в колата си. Дори да й бях казал да дойде и да го разблокирам (размразя), на другата сутрин щеше да е същата работа.

Коментар

Re: zamrazvane na skorosten lost

icaka86 написа:
              Това с скоростния лост и аз го имам карам фиат брава 1.9 тд100 и днес май скасах жилото което движи лоста на ляво и дясно или не знам вече кое защото включва само 3-та и 4-та нищо друго и се движи свободно и не знам защо го прави (правеше) но беше само като е дтудено аз и сложих масло но не се получи да отпусне ами само се чу пук и толкова и ще се наложи да вляза в бокса което е кофти в това време но ако някои знае някои да работи хубаво и не много скапо нека ми пише благодаря
              Спукал си корпуса на лоста. Аз имах същият проблем. Стегнах го с така наречениет свински опашки, които периодично се късат, но си ги сменям! :D Следващият път съм замислил една специална метална скоба... Иначе корпусът спрува 30 и няколко лева, но се сменя много тегаво, защото се работи под колата и в купето. Има и една пластмасова втулка, която също се чупи лесно, тя стува 1-2лв. и се сменя лесно. Между другото това бе преди няколко зими... от тогава не ми се е случвало да ми замръзва не знам, каква е логиката, но е факт! :D
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
              X