Аз лично съм поливал с това масло, с което карам колата, което значи че ако то създаде проблем при жилото, какво ли ще е вътре в картера
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замръзване на скоростен лост
Collapse
X
-
ogi28b написа:zimin написа:Fiat_Punto11 написа:и аз съм тъи с ръчната ... ,че неиска да освободи ... и доста са сурне ... ма като включа задна и освобождава.Ама маи ми са е отделило едното феродо на задната гума ... шото не държеше на прегледите като минавахMarea HLX 147ps
Коментар
-
zamrazvane na skorosten lost
Това с скоростния лост и аз го имам карам фиат брава 1.9 тд100 и днес май скасах жилото което движи лоста на ляво и дясно или не знам вече кое защото включва само 3-та и 4-та нищо друго и се движи свободно и не знам защо го прави (правеше) но беше само като е дтудено аз и сложих масло но не се получи да отпусне ами само се чу пук и толкова и ще се наложи да вляза в бокса което е кофти в това време но ако някои знае някои да работи хубаво и не много скапо нека ми пише благодаряTheHell
Коментар
-
Днес имах и аз 2 обаждания по телефона от собственици на пунтота, че скоростите са блокирали на първа (всъщност така са ги оставили паркирани на първа и не могат да изключат). Едното беше от момиче. Действително е много неприятно. Какво да й обяснявам? Аз съм наясно, че е от жилото, но тя вече не е сигурна в колата си. Дори да й бях казал да дойде и да го разблокирам (размразя), на другата сутрин щеше да е същата работа.
Коментар
-
Re: zamrazvane na skorosten lost
icaka86 написа:Това с скоростния лост и аз го имам карам фиат брава 1.9 тд100 и днес май скасах жилото което движи лоста на ляво и дясно или не знам вече кое защото включва само 3-та и 4-та нищо друго и се движи свободно и не знам защо го прави (правеше) но беше само като е дтудено аз и сложих масло но не се получи да отпусне ами само се чу пук и толкова и ще се наложи да вляза в бокса което е кофти в това време но ако някои знае някои да работи хубаво и не много скапо нека ми пише благодаряFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар