Здравейте колеги имам един въпрос относно километража на Пунто 1.1, 55, 1996г., предлагат ми такова но ме притесняват следните въпроси макар че далго се рових из форума, а те са: мога ли да сложа километраж с оборотомер, че на това няма и дали монтажа се състои само в свързване на букси или има някаква особеност друга?; другия въпрос е от всяко друго пунто с оборотомер ли става или само от определени модификаций?; и третия въпрос е не знам това което ми предлагат е с датчик за температура, но в нета маи виждах и такива с без, ако няма такъв и аз си взема километраж като този който споменах и на него има пак ли не е проблем и само със свързване на букси ли се решава проблема нещо друго има ли за монтаж за да ми работят оборотомер и датчик за температура? Това са въпросите ми, като предварително се извинявам за новата тема, ще съм искрено благодарен на всеки който ми даде някаква компетентна информация! Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дилема за километраж на пунто 1.1 55, 1996г.
Collapse
X
-
me4ogt написа:какво става колеги няма ли кои да се отзове на въпросите>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар