Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябва ли да се притеснявам?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Трябва ли да се притеснявам?

Здравейте колеги, един месец стана вече откакто имам моето пунтo 1.9 jtd, но се появи един проблем- при бавно потегляне (само тогава) се появява странно виене отпред,след потегляне изчезва.Съединителя отделя много ниско и има много малък ход, също така първа и задна влизат трудно.Никой досега не можа да ми даде отговор каква е причината, колата я взех на 114 000 км...Ако някой е имал същия проблем ще му бъда благодарен да сподели нещичко...
    Fiat Punto 1.9 Jtd '02
    Don't trouble trouble until trouble troubles you!

Да, трябва да се притесняваш. Виж аз например от какво се оплаквам напоследък: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=51171 Прегледай дизеловия раздел и по-старите теми в него. Мине-не мине и тоук виж някой се оплаква от виене на нещо. Добре дошъл във форума, и избирай по-описателни заглавия на темите си. Запиши колата и модела на двигателя в подписа си , за да се избегнат постове от рода на "За каква кола става въпрос?"

Коментар

Ако виенето е само при натиснат съединител - аксиален лагер...
      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Благодарско за уточненията , проблема при мен е, че вие само при потегляне точно като захапе диска и след това спира..турбото си е наред, не може да е аксиалния също, ама ще се ровя още де..
        Fiat Punto 1.9 Jtd '02
        Don't trouble trouble until trouble troubles you!

Коментар

Working...
        X