Здравйте колеги,имам следния проблем.....колата прави някакво странно прекъсване на цилиндрите и разхода ми на гориво стана чудовищен. 20 - 100смених свещи , дистрибуторна капачка, палец.......мисля и кабелите да сменя , но незнам вече ......ако някой е имал подобен проблем и има представа от какво мойе да е , молиа да сподели.Fiat Tipo 1.4 mi.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Tipo 1.4 mi - проблем с огромен разход.......
Collapse
X
-
По-скоро трябваше да смениш кабелите първо!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
sostin написа:и това нищо не ми говори , но все пак благодаря....||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
пффффф същия проблем имам решението е да я заебеш тая кола. Поне при мене няма оправия моита с 10 лева бензин минава 28-30 км а е съшия мотор 1.4 моно 93 годинаНе е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
DREAMS: SEDICI !!!
Коментар
-
Регулаторът и мембраната са едно и също нещо,така да се каже. Като махнеш тавата на филтъра, отдолу остава тялото на моинжекциона. Най-отгоре в средата му е дюзата - познава се по кабелите, дето са свързани с нея. До нея има едно месингово капаче, което се държи от 4 болта. Под него е въпросната мембрана. Трябва да внимаваш като разглобяваш, понеже има пружинка и може да изхвърчи не където трябва и почват проблеми. Запомняй как разглобяваш, за да сглобиш правилно след това. Моембранката до скоро я нямаше във всички магазини за Фиат, но в АХМ - ауто я имат. Не твърдя, че проблемът е в нея, но е хубаво да се провери. Признак, че не е наред, е овлажняването с бензин върху описаното по-горе месингово капаче на регулатора.Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар