За пръв път чувам да свети от неизправен термостат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с индикатора на инжекциона на тблото??!! фиат БРАВА
Collapse
X
-
biker_81 написа:За пръв път чувам да свети от неизправен термостатFiat Marea 1.8 16V ELX
Коментар
-
Aз пак да се включа...Термостата ми е сменен преди 1 месец и малко - няма и 400 километра да съм направил от тогава. Колата си го прави когато си поиска това, проблема е че забелязвам че го прави и в "топло" време (до колкото може да е топло в края на Февруари и началото на Март ). От време на време се появява и когато колата е загряла перфектно - стрелката на термостата е точно на средата и не мърда - и изведнъж ... губи обороти , мощност и светва лампата. Иначе като я покарам малко и я изръчкам и се пооправя - но това не е решение. Мисля си при мен да е някой датчкик. Но много неща ми правят впечатление и ме разколебават. Например впечатление ми прави че лампата светва когато подам газ - все едно .. помпата няма дебит или е запушена дюза и не достига гориво. Вече се чудя какво става Ако някой може да напише подробно тук , за кои датчици точно се съмнява и къде се намират те на Marea 1.6 16 клапана, ще съм много благодарен.П.П. А и забравих да кажа, че колата я карах на диагностика в Ауто Италия , където смятам знаят какво правят - и за късмет колата не го направи това пред тях ... и диагностиката не показа нищо , а момчетата казаха че ако е имало проблем е щял да се запише и да го покаже като натрупана грешка (запаметена), а не е записало нищо нередно.Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
ogi28b написа:И на мен ми светна, какво мислите?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Колеги, със светещи дюзи, искам да ви попитам дали някога сте отваряли книжката с описание на колата? Ако не сте, то направете го. Там ясно е написано,че щом тази лампа не изгася до няколко секунди след запалване на двигателя, колата трябва да бъде закарана до специализиран сервиз, където да и бъде направена диагностика. Направете си изводите какво трябва да направите!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар