Колеги проблема ми е в това че волана има луфт на горе и на долу (към тавана и пода)Луфта не е голям обаче е адски дразнещо като се наложат по големи маневри !Някой може ли да ме опъти какво точно да направя ! Махнах капака на клаксона и видях че се клати с цялия прът !Там има ли лагер койта да се разбие ??? Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Решено
Collapse
X
-
Съжалявам, знам че не ми е удачен поста ама направо паднах от стола от смях.......Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022
Коментар
-
ivan_cirkov90 написа:Ами да можеше да е от това ако имаше чупещ волан>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
ivan_cirkov90 написа:Това е че няма !! Не съм чак толко зле да не знам! Луфта е около 1 см и пластмасата не мърда а само волана с оста !!!>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
beast31 написа:И моето няма чуещ волан,а е ELX 97г.На въпроса - има лагерИ,два.Горе и долу на кормилната колона.Ако луфта ти е само нагоре - надолу,а не и наляво - надясно,провери закрепването на колоната.Би трябвало да може да се сменят.
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:ivan_cirkov90 написа:Това е че няма !! Не съм чак толко зле да не знам! Луфта е около 1 см и пластмасата не мърда а само волана с оста !!!
Коментар
-
Колега ако лагерите са разбити ще имаш луфт във всички посоки/логично нали/ ,щом луфта е само нагоре-надолу значи цялата конзола на волана която държи кормилния прът и е заварена с точкови заварки за купето се клати.Решението е сваляне на табло и заваряване с подсилване на скъсаните заварки.
Коментар
-
MEMO написа:Колега ако лагерите са разбити ще имаш луфт във всички посоки/логично нали/ ,щом луфта е само нагоре-надолу значи цялата конзола на волана която държи кормилния прът и е заварена с точкови заварки за купето се клати.Решението е сваляне на табло и заваряване с подсилване на скъсаните заварки.
Коментар
-
Само да вмъкна че чупещия волан не е стандартно оборудване!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар