Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Възможно ли е ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Възможно ли е ?

Колеги човека от когото взех Мареа-та ми каза че я е вкарал от Италия,била на службата за незаконни емигранти и била повече коне,мотора е 1.6 16в 101 коня мисля,досега не съм карал Фиат,нямам си и идея,но от опита които имам на японски коли,наистина ми подсказва че има нещо вярно,опъва доста добре..хем е на газ,споделете как мога да проверя за кво става въпрос...Дино Тест-а отпада защото тук в моито село(Велинград) няма такива чудесии....някакви идеи? ще бъда благодарен...

Намираш кода на двигателя и го казваш тук, а ние ти казваме дали продавача ти е раказал приказки от 1001 нощ
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Питай го как точно се казва тази служба, че нещо ми се губи.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

1.6 16 В не е ли 103 коня , то пак прилично си вървят.... на колегата ми бравата е пак 103 коня и върви като побъркана , ама не е бутана... на газ даже по добре върви по неговите приказки...
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

маи маи си му бил за мезе ми се струва
          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
          .

Коментар

SilenceR написа:
            1.6 16 В не е ли 103 коня , то пак прилично си вървят.... на колегата ми бравата е пак 103 коня и върви като побъркана , ама не е бутана... на газ даже по добре върви по неговите приказки...
            Фабрично ли му е газовото?! Как така върви по-добре ( по-ефтино ли )?
            Танцувай с любов!
            Fiat Punto SX 1.2 60+ ;=]

Коментар

Върви по добре защото има проблем на бензин. Принципно може да се бутне на газ да върви в повече но тогава разхода става много голям.

Коментар

Здравеите колеги-да попитам,какво е това ’Дино’ тест -проверка на мощността на двг.-киловати и т.н.Може ли да помогне за намаляване на данька(че 74кв си е цифра 120-130лв)Мерси
                Brava 1.6 16+ АГУ(Landi Renzo)

Коментар

Грешка-76кв

Коментар

Дино тест-а може да ти помогне единствено в това да видиш приблизително колко от тия въпросните 103 коня са още живи. Но на база на дино показанията няма кой да ти промени мощноста на колата по документи и да ти се намали данъка от това.

Коментар

gf

anttonn написа:
                      Здравеите колеги-да попитам,какво е това ’Дино’ тест -проверка на мощността на двг.-киловати и т.н.Може ли да помогне за намаляване на данька(че 74кв си е цифра 120-130лв)Мерси
                      Нищо не може да те избави от тези 130 лева ...освен да смениш колата Даже трябва да се радваш ако е толкова данъка на колата ти,някои плащат по 170 лв Дино теста е точно това което си написъл, а именно проверка на мощноста на двигателя
                      Nissan Primera 1.6 16v P11
                      ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

oTBpaTuTko написа:
                        SilenceR написа:
                        Фабрично ли му е газовото?! Как така върви по-добре ( по-ефтино ли )?
                        Е ,че не си ли карал кола на газ , да осетиш мотора и скоросите ... На бензин ти се струва е сякаш по нервна ,режесе много и , трябва ,бързо да сменяш предавките ,... докато на газ скоростие стават по дълги ( по-късно ги сменяш)
                        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

..

Това ми е първият Фиат които карам,и първата кола на газ коята карам,както сподели колегата ще намеря номерчето на двигателя и ще видим кво ще излезне..

Коментар

x

Някои плащат за 103 коня 260лв като леля ми от Добрич. А за 150 коня 350лв :D

Коментар

Някои пьк по 15-30лв ама това е вапрос на врьзки!!! И си е за яд,сякаш карам бус или джип

Коментар

Working...
                              X