Колеги човека от когото взех Мареа-та ми каза че я е вкарал от Италия,била на службата за незаконни емигранти и била повече коне,мотора е 1.6 16в 101 коня мисля,досега не съм карал Фиат,нямам си и идея,но от опита които имам на японски коли,наистина ми подсказва че има нещо вярно,опъва доста добре..хем е на газ,споделете как мога да проверя за кво става въпрос...Дино Тест-а отпада защото тук в моито село(Велинград) няма такива чудесии....някакви идеи? ще бъда благодарен...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможно ли е ?
Collapse
X
-
Питай го как точно се казва тази служба, че нещо ми се губи..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
SilenceR написа:1.6 16 В не е ли 103 коня , то пак прилично си вървят.... на колегата ми бравата е пак 103 коня и върви като побъркана , ама не е бутана... на газ даже по добре върви по неговите приказки...Танцувай с любов!
Fiat Punto SX 1.2 60+ ;=]
Коментар
-
gf
anttonn написа:Здравеите колеги-да попитам,какво е това ’Дино’ тест -проверка на мощността на двг.-киловати и т.н.Може ли да помогне за намаляване на данька(че 74кв си е цифра 120-130лв)МерсиNissan Primera 1.6 16v P11
ex.Fiat Bravo 1.6 16v
Коментар
-
oTBpaTuTko написа:SilenceR написа:1.6 16 В не е ли 103 коня , то пак прилично си вървят.... на колегата ми бравата е пак 103 коня и върви като побъркана , ама не е бутана... на газ даже по добре върви по неговите приказки...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар