Имам проблем с багажника на пунтото, не ще да стои отворено, та можете ли да ми кажете,как да го поправя или от къде да купя нови амортисьорчета и ще мога ли сам да ги сменя.благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с амортисьорчетата на задна врата на пунто
Collapse
X
-
Трябва да си купиш нови амортисьори.Предполагам,че ТОЗИ ще ти свърши работа.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
-
В краен случай си търсиш втора употреба, но там вероятността да имаш същият проблем е много голяма.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Потърси в ръководството си на колата колко нютона трябва да са ти амортисьорчетата. Аз преди не съм знаел и взех просто някакви "амортисьорчета за Брава" и никъде не пише колко нютончета са. Мога да кажа, че и 15кг колони да сложа вратата ще стои отворена Ако ти тежат колоните и амортисьорите ти ги дават да са 300Н, търси 350-400Н примерно.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Двадесет и няколко лева, нови, монтираха ми ги в сервиза на Hit-ko, доволен съм. Скъпичко, боли малко, но сега в студа съм доволен. Жена ми де, аз вече имам комбъл на главата от капака на Brava-та..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар